HARUN AKKAYA
Turgutluspor deplasmanından 3-2 mağlup dönerek haftayı puansız kapatan Yeni Çorumspor bir günlük iznin ardından hafta sonunda sahasında konuk edeceği Halide Edip Adıvar maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yönetimindeki antrenmana izinli olan Uğur dışında tüm futbolcular katıldılar.


Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir değerlendirme toplantı yaptı. Bu toplantıda Turgutluspor maçındaki hatalar konusunda uyarılarda bulunan Küçükoğlu rakibin tahiklerine kapılarak hem maçı hemde gereksiz kartlarla eksik kaldıklarını söyledi. Kritik haftalarda soğukkanlı olan takımların başarılı olacağını belirten Küçükoğlu futbolculardan bu konuda daha dikkatli olmalarını istedib
Antrenmanın ilk bölümünde toplu olarak yapılan ısınma koşusunun ardından oyun ağırlıklı bir ısınma yaptıran Teknik Heyet son bölümde ise taktik çalışmaya geçti.


Haftanın ilk antrenmanını Başkan Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın  da izledi. Kırmızı Siyahlılar Halide Edip maçının hazırlıklarını bugün yapacakları çalışma ile sürdürecek.