HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da 18 Ma­yıs’&ta ya­pı­la­ca­ğı açık­la­nan Ge­nel Ku­rul’da Baş­kan­lık grö­re­vi­ni alan Fa­tih Öz­can ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı. Ön­ce­ki ak­şam Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül ve Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Ömer Ba­la­ban ile bir ara­ya ge­len Fa­tih Öz­can plan ve pro­je­le­ri ko­nu­sun­da bil­gi­ler ver­di.

Gö­rüş­me­de Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül’ün yö­ne­tim­de ol­ma­sı­nı is­te­di­ği iki isim dı­şın­da tak­di­ri Fa­tih Öz­can’a bı­rak­tı­ğı öğ­re­nil­di. Gü­reş bran­şın­da­ki fa­ali­yet­ler ne­de­ni ile Hü­se­yin Te­ke’nin yö­ne­tim­de de­vam ede­ce­ği ay­rı­ca alt ya­pı har­ca­ma­la­rı ko­nu­sun­da da Mus­ta­fa Er­can’ın ye­ni yö­ne­tim­de gö­rev ala­cak iki isim ol­du­ğu be­lir­til­di.

Bu iki isim dı­şın­da Fa­tih Öz­can’ın 15 ki­şi­lik yö­ne­tim ku­ru­lu oluş­tu­ra­ca­ğı bu isim­le­rin ye­di­si­nin Ço­rum dı­şın­dan ku­lü­be spon­sor ola­cak fir­ma­la­rın yö­ne­ti­ci­le­rin­den olu­şa­ca­ğı öğ­re­nil­di. Di­ğer beş isim için­de geç­ti­ği­miz dö­nem­de bir­lik­te gö­rev yap­tı­ğı iki isim Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya’ya tek­lif ya­pa­ca­ğı ka­bul et­me­le­ri ha­lin­de on­la­rı ala­ca­ğı di­ğer isim­le­rin ise ye­ni yüz­ler ola­ca­ğı öğ­re­nil­di.
Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül ve Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Ömer Ba­la­ban’ın ku­lüp is­mi­nin de­ği­şik­li­ği ko­nu­sun­da açık­la­ma­la­rı­nın ar­dın­dan ya­pı­lan in­ce­le­me­de isim de­ği­şik­li­ği­nin bu ge­nel ku­ru­la ye­tiş­me­si­nin zor ol­du­ğu bu yüz­den bu de­ği­şik­li­ğin önü­müz­de­ki yıl ya­pı­la­cak Ola­ğan Ge­nel Ku­rul’a ka­la­bi­le­ce­ği be­lir­til­di.

18 Ma­yıs cu­ma gü­nü ya­pı­la­cak olan Ge­nel Ku­rul’a ka­dar Fa­tih Öz­can’ın lis­te ha­zır­lı ve pro­je­le­ri­ni ha­zır­la­ya­ca­ğı ve bu top­lan­tı­da ge­niş bir açık­la­ma ya­pa­rak ka­mu­oyu­nu bil­gi­len­di­re­ce­ği açık­lan­dı. Fa­tih Öz­can’ın yap­tı­ğı spon­sor­luk an­laş­ma­la­rın­dan ku­lü­be yak­la­şık 3 mil­yon li­ra­lık bir kat­kı sağ­la­dı­ğı ge­ri ka­lan bö­lüm için­de yö­ne­tim için­den ve­ri­le­cek mik­tar ile eko­no­mik ola­rak güç­lü bir ya­pı ile ye­ni se­zo­na baş­la­ma­nın he­def­len­di­ği öğ­re­nil­di.

Editör: Haber Merkezi