HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por Ku­lüp Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can Akit ga­ze­te­si­ne ver­di­ği de­meç­te trans­fer ve ye­ni se­zon he­def­le­ri ko­nu­sun­da açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Ye­ni se­zon ön­ce­si en bü­yük is­tek­le­ri­nin şeh­rin bu ta­kı­ma sa­hip çık­ma­sı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Öz­can ‘Ye­ni bir ta­kı­mız ve sab­ra her şey­den da­ha faz­la ih­ti­ya­cı­mız var’ de­di.


Trans­fer­de­ki son du­ru­mu da açık­la­yan Ço­rum Be­le­di­yes­por Ku­lüp Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can,''Trans­fer ça­lış­ma­la­rı­mız ha­li­ha­zır­da de­vam edi­yor. Geç­ti­ği­miz se­zo­nun kad­ro­sun­da yer alan 4’ü genç ve ge­le­cek va­de­den 8 fut­bol­cu­muz­la söz­leş­me ye­ni­le­dik. Yi­ne bu­nun­la bir­lik­te dış trans­fer­de 3’ü bon­ser­vis so­run­la­rı se­be­biy­le açık­la­ya­ma­dı­ğı­mız top­lam 12 fut­bol­cu­yu renk­le­ri­mi­ze bağ­la­dık. Mi­ni­mum 4 trans­fer da­ha ya­pa­rak trans­fe­ri nok­ta­la­yıp 10 Tem­muz’dan iti­ba­ren ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­na ken­di te­sis­le­ri­miz­de baş­la­ya­ca­ğız.'' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Son ola­rak ta­raf­tar des­te­ği­ni bek­le­di­ği­ni be­lir­ten Fa­tih Öz­can, ''Ço­rum be­nim do­ğup bü­yü­dü­ğüm ata top­ra­ğım. Ço­rums­por ise be­nim ilk gö­zağ­rım. Şu an­da ku­lü­bün adı­nın Ço­rum Be­le­di­yes­por ol­ma­sı önem­li de­ğil. Bu hem be­nim gö­züm­de, hem de ta­raf­ta­rı­mı­zın gö­zün­de Ço­rums­por ola­rak gö­rü­lür, ad­lan­dı­rı­lır dil­len­di­ri­lir. İn­şal­lah önü­müz­de­ki se­zon da ku­lü­bün adı­nı Ço­rums­por ola­rak de­ğiş­ti­re­ce­ğiz. Ta­raf­ta­rı­mız gö­re­ve gel­di­ği­miz gün­den be­ri bü­yük bir te­vec­cüh gös­te­re­rek bi­zi sa­hip­len­di. Sağ ol­sun­lar, on­lar­dan al­dı­ğı­mız ener­jiy­le ve yi­ne on­la­rın du­ala­rıy­la ar­zu­la­dı­ğı­mız he­def­le­re bir bir ula­şa­ca­ğız. Be­nim tek is­te­ğim, sa­bır­la bu ta­kı­mı des­tek­le­me­le­ri. Çün­kü ye­ni bir ta­kı­mız ve sab­ra her şey­den da­ha faz­la ih­ti­ya­cı­mız var’ de­di.