MURAT KARASU
Ço­rum ama­tör fut­bo­lun­da se­zo­nun son şam­pi­yon­lu­ğu­nu ka­za­nan İs­ki­lip­gü­cüs­por U 12 ta­kı­mı Kay­ma­kam ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı’nı­nı ma­ka­mın­da zi­ya­ret et­ti.


İlk ola­rak Kay­ma­kam Ha­run Re­şid Han’ı zi­ya­ret eden İs­ki­lip­gü­cü ka­fi­le­sin­de Baş­kan Ni­hat Ar­mut­cu, Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve ta­kı­mın so­rum­lu­su Ba­ha­dır Tel­li ile şam­pi­yon ta­kı­mın oyun­cu­la­rı­nın bir bö­lü­mü ha­zır bu­lun­du. Zi­ya­ret­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­ti­ren Kay­ma­kam­Re­şid Han ço­cuk­la­rın ba­şa­rı­sın­dan duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di. Zi­ya­ret sı­ra­sın­da İs­ki­lip­gü­cüs­por Baş­ka­nı Ni­hat Ar­mut­çu ku­lüh ola­rak fa­ali­yet­le­ri hak­kın­da bil­gi­ler ver­di. Kay­ma­kam Ha­run Re­şid Han zi­ya­ret sı­ra­sın­da ço­cuk­lar­la ha­lı sa­ha­da bir maç yap­ma sö­zü de ver­di.


İs­ki­lip­gü­cü U 12 şam­pi­yon ta­kı­mı da­na son­ra Be­le­di­ye Baş­ka­nı Re­cep Çat­ma’yı ma­ka­mın­da zi­ya­ret et­ti. Bu zi­ya­ret­te Be­le­di­ye Baş­kan ve­ki­li Mu­rat Ön­der de ha­zır bu­lun­du. Be­le­di­ye Baş­ka­nı Çat­ma, mi­nik spor­cu­la­rı ka­zan­dık­la­rı şam­pi­yon­luk­tan do­la­yı kut­la­dı ve bu ba­şa­rı­nın de­vam et­me­si­ni di­le­di. Çat­ma öte yan­dan il­çe sta­dı­nın ze­mi­ni­nin sen­te­tik çim ya­pım işi­ni ya­kın­dan ta­mip et­ti­ği­ni ve ye­ni se­zo­na ye­ti­şe­ce­ği­ni söy­le­di. Zi­ya­ret­te şam­pi­yon spor­cu­la­ra ge­rek eği­tim ge­rek­se spor ha­yat­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­le­yen Baş­kan Çat­ma des­tek­le­ri­nin de­vam ede­ce­ği­ni be­lirt­ti.


İs­ki­lip­gü­cüs­por ta­kı­mı da­ha son­ra İl­çe Nü­fus ve OHAL Bü­ro­su Mü­dü­rü Se­dat Bı­dık ve İl­çe Em­ni­yet Mü­dü­rü Ba­ha­dır Vur­gun’u zi­ya­rett et­ti. İl­çe Em­ni­yet Mü­dü­rü Ba­ha­dır Vur­gun İs­ki­lip­gü­cü - Po­lis­gü­cü ma­çı ko­nu­sun­da an­laş­tı ve Kay­ma­kam’ın da for­ma gi­ye­ce­ği ma­çın en kı­sa sü­re­de oy­nan­ma­sı bek­le­ni­yor.

Editör: Haber Merkezi