HALİL ÖZTÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da ye­ni se­zon star­tı ya­rın ya­pı­la­cak ge­nel ku­rul­dan son­ra ve­ri­le­cek. Ya­rın sa­at 13.30’da Tur­gut Özal Kon­fe­rans Sa­lo­nu’nda ya­pı­la­cak olan Ço­rum Be­le­di­yes­por Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­ru­lu’nda Fa­tih Öz­can baş­kan­lı­ğın­da­ki bir yö­ne­ti­min gö­re­vi dev­ral­ma­sı bek­le­ni­yor.

Fa­tih Öz­can, ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı için star­tı ge­nel ku­rul­da gö­re­vi al­dık­tan son­ra ve­re­cek. Ya­rın ya­pı­la­cak olan Ge­nel Ku­rul ön­ce­sin­de yö­ne­tim ku­ru­lu­nu ta­mam­la­yan ve bir­lik­te ça­lı­şa­ca­ğı eki­bi oluş­tu­ran Fa­tih Öz­can, ye­ni se­zon­da da Ge­nel Kap­tan­lık için bir isim gö­rev­len­di­re­ce­ği an­cak bu is­mi di­rek ken­di­si­ne bağ­la­ca­ğı­nı açık­la­dı.
Ye­ni se­zon­da ta­kı­mı ema­net ede­ce­ği tek­nik adam için ba­zı al­ter­na­tif­le­rin ma­sa­da ol­du­ğu ve bu ko­nu­da­ki son ka­ra­rın ge­nel ku­rul­dan son­ra he­men ha­ya­ta ge­çi­ri­le­rek isim­ler ile te­ma­sa ge­çi­le­rek gö­rüş­me­le­re baş­la­na­ca­ğı öğ­re­nil­di. Fa­tih Öz­can’ın tek­nik he­yet ka­ra­rın­dan son­ra ise ye­ni se­zon kad­ro­su için­de mev­cuk kad­ro­dan de­vam edi­le­cek isim­ler ve yol­lar ay­rı­la­cak isim­ler ko­nu­sun­da da ti­tiz bir ça­lış­ma yap­tı­ğı ve ka­la­cak isim­le­ri bü­yük oran­da be­lir­le­di­ği öğ­re­nil­di.

Ge­nel Ku­rul’un ar­dın­dan mev­cut kad­ro­da söz­leş­me­si de­vam eden isim­ler ile yol­la­rın al­rıl­ma­sı plan­la­nan isim­le­rin­de açık­la­na­rak ba­zı fut­bol­cu­la­ra ku­lüp bul­ma­la­rı is­te­ne­ce­ği öğ­re­nil­di. Bu ye­ni ya­pı­lan­ma­da en önem­li so­ru­nun kon­ten­jan sa­yı­sı­nın faz­la ol­ma­sı ol­du­ğu bu­nun için­de ye­ni bir ya­pı­lan­ma­nın plan­lan­dı­ğı be­lir­til­di. 

Fa­tih Öz­can baş­kan­lı­ğın­da­ki yö­ne­ti­min ya­rın­ki ge­nel ku­rul­da gö­re­ve res­men baş­la­ma­sı­nın ar­dın­dan haf­ta so­nun­dan iti­ba­ren ge­rek tek­nik he­yet ge­rek­se fut­bol­cu trans­fe­ri ko­nu­sun­da hız­lı bir ça­lış­ma­ya gi­re­ce­ği ve kad­ro­yu bü­yük oran­da şe­kil­len­dir­me­yi plan­la­dı­ğı be­lir­til­di.

Editör: Haber Merkezi