HA­LİL ÖZ­TÜRK
BAL tem­sil­ci­miz Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por 1-1’e abo­ne ol­du. Kır­mı­zı Be­yaz­lı tems il­ci­miz bu se­zon be­şin­ci ma­çın­da üçün­cü kez sa­ha­dan 1-1’lik be­ra­ber­lik­le ay­rıl­dı­lar. Dün sa­ha­sın­da ko­nuk et­ti­ği Tur­hals­por önün­de ilk da­ki­ka­lar­da Mü­ca­hit’in go­lü ile öne ge­çen tem­sil­ci­miz 15. da­ki­ka­da yan top­tan ye­di­ği gol­le dev­re­yi 1-1 be­ra­ber­lik­le ta­mam­la­dı.

İkin­ci ya­rı­da ise iki ta­kım ara­sın­da gi­dip ge­len maç­ta ko­nuk ta­kım Tur­hals­por’un özel­lik­le ce­za sa­ha­sı dı­şın­dan şut­lar­la go­la ra­dı ka­le­ci İl­kay Se­zer bu şut­lar­da ba­şa­rı­lı kur­ta­rış­la­rı ile go­le izin ver­me­di. Tem­sil­ci­miz ise özel­lik­le son on da­ki­ka için­de ra­kip ka­le­de bas­kı kur­du ve bu bö­lüm­de ya­ka­la­dı­ğı iki net po­zis­yon­dan ya­rar­la­na­ma­yın­ca maç ilk ya­rı­da atı­lan gol­ler­le 1-1 be­ra­ber­lik­le so­na er­di. Bu so­nuç­la Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por 6 pu­ana yük­se­lir­ken Tur­hals­por ise bu se­zon­ki ikin­ci pu­anı­nı al­dı.

Ma­çı Sun­gur­lu Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve Ku­lüp Baş­ka­nı Bah­ri Se­zen ile bir­lik­te 750 ka­dar Sun­gur­lu­lu fut­bol se­ver ile 15-20 ka­dar Tur­hals­por ta­raf­ta­rı iz­le­di.

MAÇ­TAN DA­Kİ­KA­LAR:
3. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’un ka­zan­dı­ğı fa­ul atı­şın­da Emir­han’ın or­ta­sın­da tüm sa­vun­ma­yı ge­çen to­pa ar­ka di­rek­te Mü­ca­hit ayak içi ile to­pu uzak ka­le di­re­ği­nin di­bin­den Tur­hals­por ağ­la­rı­na gön­de­re­rek ta­kı­mı­nı 1-0 öne ge­çi­ren go­lü at­tı.
15. da­ki­ka­da Tur­hals­por be­ra­ber­lik go­lü­nü bul­du. Ko­nuk ta­kım sağ ka­nat­tan ge­li­şen ata­ğın­da ça­lım­lar­la ge­len Malk­haz’ın ar­ka di­re­ğe or­ta­sın­da Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por sa­vun­ma­sı bom boş dru­rum­da bı­rak­tı­ğı Ab­du­la­ziz ya­kın me­sa­fe­den ka­fa ile to­pu ağ­la­ra gön­de­re­rek sko­ru 1-1 ya­pan go­lü at­tı.
32. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan ge­li­şen Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ata­ğın­da Ta­ha top­la bir­lik­te ce­za sa­ha­sı­na gir­di sert vur­du top üst­ten az fark­la au­ta git­ti.
İlk ya­rı ta­kım­la­rın ça­ba­sı so­nuç ver­me­di ve so­yun­ma oda­sı­na 1-1 be­ra­ber­lik­le gir­di­ler.
48. da­ki­ka­da ko­nuk Tur­hals­por ce­za ya­yı üze­rin­de ka­zan­dı­ğı fri­kik atı­şın­da İs­ma­il’in sert vu­ru­şun­da ka­le­ci İl­kay Se­zer kö­şe­den to­pa sa­hip ol­du.
51. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan ge­li­şen Tur­hals­por ata­ğın­da Yu­nus çap­raz po­zis­yon­da sert vur­du top yan­dan az fark­la au­ta git­ti.
90+4. da­ki­ka­da Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por mut­lak bir po­zis­yon­dan ya­rar­la­na­ma­dı. Sa­vun­ma ar­ka­sı­na atı­lan top­la Şa­ban ka­le­ci Meh­met Ege ile kar­şı kar­şı­ya kal­dı­ğı an­da sert vur­du top üst di­re­ği sı­yı­ra­rak au­ta git­ti ve maç­ta ilk ya­rı­da atı­lan gol­ler­le 1-1 be­ra­ber­lik­le so­na er­di.