HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta temsilcimiz Sungurlu Belediyespor 11. hafta maçında yarın Yeni Amasyaspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Amasya 12 Haziran Stadı’nda yarın saat 14’de başlayacak maçta ev sahibi takım zirve ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmaması için temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ise puan hasretine son vermek için mücadele edecek.


Ligde yedi haftadır galibiyet alamayan ve puan sıralamasında 12. sırada yer alan Sungurlu Belediyespor’da geçtiğimiz hafta oynanan Çarşambaspor maçında kırmızı kart gören Mücahit dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Kırmı Beyazlılar hafta boyunca yaptığı çalışmalarda Yeni Amasyaspor deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.


Ev sahibi Yeni Amasyaspor ise son yıllarda olduğu gibi bu yılda şampiyonluk hedefi ile oluşturduğu güçlü kadro ile yine sezona kötü başladı ve zirveden uzaklaşmasının ardından ise bazı futbolcular ile yollarını ayırırken daha genç bir kadro ile lige devam ediyor. Yeşil beyazlı takım bugün sahasında oynayacağı Sungurlu Belediyespor maçını kazanarak geçtiğimiz hafta Turhalspor deplasmanında aldığı galibiyeti devam ettirmek amacında.
Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak sahada çok isteyen ve mücadele eden bir takım olarak puan yada puanlar almak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.