HALİL ÖZTÜRK

Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ta­kı­mı genç Tek­nik Adam Hü­se­yin Eğer’e tes­lim et­ti. İki yıl üst üs­te ön­ce 2. Kü­me ar­dın­dan da 1. Ama­tör Kü­me’de şam­pi­yon ola­rak ye­ni se­zon­da Ço­rum’u Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de tem­sil et­me­ye hak ka­za­nan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’da Baş­kan Bah­ri Se­zen ta­kı­mı genç tek­nik adam Hü­se­yin Eğer’e tes­lim et­ti.

1985 Ço­rum do­ğum­lu Hü­se­yin Eğer uzun yıl­lar fut­bol­cu ola­rak hiz­met et­ti­ği Ço­rum’a 2014 se­zo­nun­dan iti­ba­ren ise Ço­rum Be­le­di­yes­por Böl­ge­sil Ge­li­şim Li­gin­de tek­nik adam ola­rak hiz­met ver­me­ye baş­la­dı.
Üç se­zon­dur Ço­rum Be­le­di­yes­por U 19 ta­kı­mı­nı ça­lış­tı­ran ve son se­zon­da grup­ta şam­pi­yon­lu­ğu ka­za­nan ta­kı­mın Tek­nik Pat­ro­nu olan Hü­se­yin Eğer, Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’dan ge­len tek­lif üze­ri­ne Baş­kan Bah­ri Se­zen ile iki üç kez bir ara­ya gel­di ve tüm şart­lar­da an­laş­ma sağ­lan­dı. Hü­se­yin Eğer haf­ta için­de Sun­gur­lu’da dü­zen­le­ne­cek tö­ren­le res­mi im­za­yı ata­cak.

Hü­se­yin Eğer ile bir­lik­te Ço­rum Be­le­di­yes­por ma­sö­rü Ali Akı­nalp, Mi­mar Si­nan Genç­liks­por’da an­tre­nör Oğuz­han As­lan ve Sam­suns­por Ge­li­şim Li­gi ka­le­ci an­tre­nör­le­rin­den Ali Ya­man Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por tek­nik eke­bin­de gö­rev ya­pa­cak­lar.
Ye­ni se­zon­da Ço­rum’u BAL’da en gü­zel şe­kil­de tem­sil et­mek için trans­fer ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­yan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’da Tek­nik Di­rek­tör Hü­se­yin Eğer’in üç yıl­dır bir­lik­te ça­lış­tı­ğı Ço­rum Be­le­di­yes­por ge­li­şim li­gin­de­ki kad­ro­dan 4-5 fut­bol­cu ile bir­lik­te Ço­rum’dan yi­ne abi­lik ya­pa­cak 2-3 isim ile gö­rüş­me­le­rin sür­dü­ğü öğ­re­nil­di. Kad­ro­nun ek­sik mev­ki­le­ri için­de dış trans fer­de 5-6 fut­bol­cu trans­fer edi­le­ce­ği öğ­re­nil­di. Ko­nu ile il­gi­li ola­rak haf­ta için­de dü­zen­le­ne­cek im­za tö­re­nin­de de­tay­lı bil­gi ve­ri­le­ce­ği be­lir­til­di.