YÜKSEL BASAR
Erkekler voleybol 1. liginde Sungurlu Belediyespor evinde konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek haftayı üç puanla kapatarak grupta üst sıralara tutundu.


Ligde kalmak için ateş hattından uzaklaşmak isteyen Sungurlu Belediyespor dün Mahmut Atalay Spor Salonu’nda grupta alt sıralarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyespor karşısına mutlak galibiyet için çıktı. Taraftarlarının desteğinide arkasına alarak maça başlayan Sungurlu Belediyespor karşılıklı sayılarla geçen ilk sette final bölümünde özellikle savumadaki etkili oyunu ile rakibine kolay sayı şansı tanımadı ve seti 25-21 alarak morallendi.


Bu moralle ikinci sette baştan sona kadar rakibi önünde üstün bir oyun ortaya koyan Sungurlu Belediyespor bu seti fazla zorlanmadan 25-16’lık skorla alarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise rakibinin maça ortak olmasına isin vermek istemeyen temsilcimiz üstün oyununu sürdürdü ve bu seti 25-17 maçıda 3-0 alarak haftayı üç puanla kapattı. Bu galibiyet ile Sungurlu Belediyespor 21 puana yükselirken Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 11 puanda kaldı.

Editör: Haber Merkezi