HARUN AKKAYA

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına dün başladı. Kırmızı Beyazlı kulüpte ekonomik imkanlar el verdiği önünde transferlerde yapılıyor. Dünki antrenmana anlaşma sağlanan üç yeni transferde katıldı.


Çorum futbol camiasından yakından tanıdığı isim Osman Gıdık beş yıl aradan sonra yeniden Çorum’a döndü. 1984 Pınarhisar doğumlu Osman Gıdık Çorum Gençlerbirliği’ne transfer olduktan sonra İnögelspor’da bir sezon profesyonel oynadı ardından Yeni Çorumspor, İskilipgücüspor, Kadirlispor, Ladik Belediyespor, Araklıspor, Kastamonu İl Özel idare ve geçen sezonda Bayburt Çatıksu Gençlikspor takımında forma giydi.


1990 Altındağ doğumlu Olgu Büyükbaş Çubukspor takımında profesyonel oynadıktan sonra Yeni Mahalle Belediyespor, Kahraman Kazan Belediyespor, Ortaca Belediyespor ve son olarakta Konyaaltı Belediyespor takımında forma giydi. Büyükbaş ilk yarıda Konyaaltı takımında 11 maçta forma giydi orta saha oynayan Büyükbaş ilk yarıda bir gol atarken yedi sarı birde kırmızı kart gördü.


1997 Yenimahalle Doğumlu Mustafa Minnet Çubukspor’da futbol oynadı ve ilk kez il dışında bir takıma transfer oldu. Ligin ilk yarısında futbol oynamayan Minnet stoper mevkiinde oynuyor. Bal Liginde 17 maçta forma giyen Minnet bir gol attı.
Sungurlu Belediyespor’da anlaşma sağlanan bu üç futbolcunun dışında iki futbolcu ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.