HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu çok acı bir mağlubiyet aldıklarını mağlubiyet kadar acı olan diğer bir konunun ise yapılan tahriklere kapılarak dört futbolcularının cezalı duruma düşmesi olduğunu söyledi.


Ligde son iki maçı kazanarak moralli geldikleri Turgutluspor karşısına mutlak galibiyet için çıktıklarını ve ilk dakikalarda da golü bularak öne geçtiklerini belirten Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu ‘Öne geçmemize rağmen oyunu tutamadık ve peş peşe iki duran toptan bireysel hatalar sonucunda yediğimiz gollerle mağlup duruma düştük.


Sonraki bölümde yeniden oyunda kontrolü elimize aldık beraberlik golünü bulduk önede geçebilirdik. Fakat ilk yarının uzatma dakikalarında inanılmaz hatalar zinciri ile gelen üçüncü golle soyunma odasına mağlup durumda girdik, İkinci yarıda maçı çevirmek için gerekli hamleleri yaptık fakat bu bölümde de oynatmamak için mücadele eden hakem üçlüsü ve rakip takım vardı.


İkinci yarıda hem maçın hakeminin hem rakibin hemde rakip taraftarların tahriklerine kapılın yapmamız gereken hareketleri yaptık. Bunun sonucunda da hem maçı hemde dört oyuncumuzu kaybettik. Bu görüntüler hedefe giden yolda bizim adımıza olumsuz tablo olarak çıkıyor.


İşler istediğimiz gibi gitmez iken daha soğukkanlı ve sakin kalmamız bizi sonuca götürebilirdi biz bunu başaramadık ve bunun üstesinden gelemedik. Bizim için önemli bir haftayı puansız kapattığımız için üzgünüz. Tüm taraftarlarımızdan ve camiadan istenileni yerine getiremediğimiz için üzgünüz.
Fakat lig devam ediyor ve biz hedeften kopmuş değiliz. Turgutluspor maçından gereken dersleri alarak yolumuza devam edeceğiz. Bugünden itibaren hafta sonunda sahamızda oynayacağımız Halide Edip Adıvar maçına hazırlanacağız. Bu maçı alarak hem kaybımızı telafi etmek hemde üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz’ dedi.