HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da taraftarlardan birlik mesajı. Kırmızı Siyahlı takımın tüm taraftar gruplarının liderleri dün yapılan antrenmanı ziyaret etti ve futbolculara tatlı ikram etti. Taraftar grupları adına konuşan Hasan Gözübüyük, bu haftadan itibaren tüm taraftar gruplarının maraton tribününde bir arada olacağını ve takımlarına hep birlikte destek vereceklerini söyledi.


Kırmızı Şimşekler, Maraton, Siyah Duvar ve Son Cephe taraftar grubu liderleri dün hep beraber takımın antrenmanını izlediler ve çalışma sonunda da futbolculara baklava ikram ettiler. Bunun öncesinde tüm taraftar grupları adına en tecrübeli isim olarak Hasan Gözübüyük futbolculara bir açıklama yaptı.


Taraftar Grupları olarak farklı nedenlerle bir araya gelemediklerini ancak Başkan Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık ve Takım Menajeri Oğuzhan Yalçın’ın ısrarlı talepleri doğrultusunda tüm grupların bir araya gelmesine karar verdiklerini söyledi.


Taraftarların özellikle ligin ikinci yarısında oynadığı maçlardaki futbolla umutlandığını ve Bayburt’u sezon sonuna kadar bu takımın kovalayacağına inandıklarını belirten Gözübüyük ‘Futbolda her türlü sonuç var. Yıllardır bu işin içinde olanlar olarak hedefimizi sonuna kadar kovaloyacağımıza inancımız tam. Bizler tribünde üzerimize düşeni yapacağız bundan emin olun sizde sahada formanızı ikinci yarıdaki performansınız gibi terlettiğiniz sürece o senenin bu sene olacağına inancımız tam.


Sizlerden isteğimiz tribünlerden çatlak sesler gelecektir bunlarla kesinlikle diyaloğa girmeyin. Bizler onları kendi içimizde zamanla kaybedeceğiz. Sizler sahadaki işine odaklanın bizlerde tribünden gereğini yapacağız. Sizlere inancımız tam Turgutluspor maçınıda kazanarak döneceğinize inanıyor ve sizlere başarılar diliyorum’ dedi.


Futbolcular adına kısa bir konuşma yapan kaptan Yakup Alkan da taraftarların bir arada olmasının ve bu desteklerinin çok önemli olduğunu belirterek hep birlikte hareket etmeleri halinde hedefe ulaşacaklarına inandığını belirterek tüm taraftar gruplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.