Yeni Çorumspor ikinci yarının ilk hafta maçında yarın Muğlaspor deplasmanında galibiyet arayacak. İlk yarının son üç hafta maçında topladığı 9 puanla çıkıya geçen ve play-off potasına giren Yeni Çorumspor ilk yarının sonundaki bu çıkışını ikinci yarının ilk haftasında da sürdürmek amacında.

İkinci yarı hazırlıklarının son etabını Antalya’da yapan kırmızı siyahlı takım bu sabah Antalya’dan Muğla’ya geçerek burda kampa girecek. Yeni Çorumspor’da sakatlıkları devam eden Eşref, Ferdi ve Barış ile cezalı olan Uğur ve Muhammet yarın oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Ev sahibi takım ise ilk yarı sonunda play-off potası dışında kalsada ikinci yarıdaki hedefi ilk beş içinde yer almak. Devre arasında kadrosuna yaptığı takviyelerle ile güçlendiren yeşil beyazlılar sahalarında oynayacakları ikinci yarının ilk maçını kazanarak devreye moralli başlamak amacında.

Yarın saat 13.30’da Muğlaspor ile Yeni Çorumspor arasındaki maçı Çanakkale bölgesi genç hakemlerinden Okan Kayataş yönetecek.
 

Kadro açıklandı
Yeni Çorumspor’da Muğlaspor maçı kadrosu bu antrenmanın ardından Teknik Direktör Mehmet Aurelio tarafından açıklandı. Kadroda Onurcan, Onur, Oğuzhan, Yakup, Mümin, Kemal, Osman, Ertuğrul, Hacı Ömer, Mert, Batuhan, Kaan, Mikail, Kerem, Haktan, Volkan, Muhammer Çoban, Kıvan bulunuyor. Maç kadrosu dün geceyide Antalya’da geçirdi.
Bu sabah saat 10.30’da otelin sahasında yapacağı ter idmanı ile Muğlaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak kırmızı siyahlı takım saat 13’de Antalya’dan Muğla’ya geçecek. Burda Muğla Hotel’e yerleşecek olan kırmızı siyahlı takım maç saatini bekleyecek.

‘Tek düşüncemiz üç puan’

 Yeni Çorumspor Teknik Direkrötü Mehmet Aurelio, yarın oynayacakları Muğla maçında tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi. İkimci yarı hazırlıklarına başladıktan bu yana takımı en iyi şekilde lige hazırlıkdıklarını ve yaptıkları transferlerle de güçlerine güç kattıklarını dile getiren tecrğbeli teknik adam, “Pazar günü ikinci yarının ilk maçında Muğlaspor ile karşı karşıya geleceğiz. İkinci hazırlıklarımıza başladığımız günden bu yana takımımızı lige en iyi şekilde hazırladık. Bununla birlikte yaptığımız transferlerle daha güçlendik. Ligin ikinci yarısı her zaman daha zor geçmiştir ve iyi başlamak çok önemlidir.
Hedefi belli olan bir takım olarak her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Muğla kolay bir deplasman değil. İlk yarıda elde ettiği veriler bunu gösteriyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Kadromuzdaki futbolcularımızın motivasyonları şuan en üst seviyede. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. İnşallah bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp hem ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış oluruz, hem de taraftarımızı sevindirmenin mutlulupunu yaşarız. Bunu da başaracak güçte olduğumuza hepimizin inancı tam” diye konuştu.

ŞUT çalıştılar

Yarın Muğlaspor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor Antalya’da dün sabah son antrenmanını yaparak bugün öğlen saatlerinde Muğla’ya geçecek.
2 Ocak’tan buyana Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Yeni Çorumspor dün saat 10.30’da Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetiminde kamp yapılan Fame Residence Otel’in 1 nolu sahasında antrenman ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışması ile devam etti son bölümde ise kanat varyosyanları ve şut çalışması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi