HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor tesisleri en özel misafirlerini ağırladı. İki gazimiz gözlerini kaybetmelerine karşın, Yeni Çorumspor maçlarını takip etmeye devam eden Mesut Filiz ve Yusuf Şen kırmızı siyahlı takımı tesislerde ziyaret ederek tatlı ikram ettiler ve onlarla sohbet etmenin keyfini yaşadılar.

10 yıl önce Hakkari’de görev yaparken el yapımı bombanın patlaması sonucunda gözlerini kaybeden ve gazi olan Mesut Filiz ile üç yıl önce Bitlit’de aynı şekilde bombanın patması sonucu gözlerini kaybeden Yusuf Şen Yeni Çorumspor tesislerini ziyaret ettiler.

Gözlerini kaybeden iki gazinin ziyaretinde Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile tüm futbolcular hazır bulunduğu ziyartte gaziler futbolculara tatlı ikram ettiler. Ziyaret sırasında görmemelerine karşın Yeni Çorumspor’un iç saha maçlarını kaçırmadıklarını belirten Gaziler arkadaşlarının anlatımı ile doksan dakika büyük heyecan içinde maçları takip ettiklerini belirttiler.

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan gazilerimizin ziyaretinden geç haberi olduğunu, yönetim olarak en anlamlı bu ziyarette olamamaktan dolayı son derece üzgün olduğunu söyledi. Ziyaretten önceden haberi olsa hiç beklemeden Çorum’a dönerek gazileri karşılamak isteyeceğini belirten Fatih Özcan ‘Canımızdan da öte sevdiğimiz vatan topraklarımızın ve aziz milletimizin savunması için görev yaptıkları sırada yaşadıkları talihsiz olaylar sonrası gazi olan bu kardeşlerimize bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu ziyaret beni fazlasıyla duygulandırmıştır. Onların her zaman bizim başımızın üzerinde yerleri vardır. Başta da söylediğim gibi kulübümüzün en kıymetli misafirleridir ve istedikleri her zaman kapılarımız onlara sonuna kadar açıktır. Bundan sonraki süreçte şahsım ve kulübüm adına kendileri her türlü kolaylığı sağlayacağımızın bilinmesini istiyorum. Onların şahsında tüm gazilerimizden Allah razı olsun diyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Yine bununla birlikte cennet vatanımızın savunmasında şehit olan tüm Mehmetçiklerimize de Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi

Editör: Haber Merkezi