HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por trans­fer­de ga­za bas­tı. Kır­mı­zı Si­yah­lı yö­ne­tim son ola­rak Ti­re 1922spor’dan or­ta sa­ha oyun­cu­su Mü­min Ta­lip Pa­zar­lı ile ile iki yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.

1994 Emi­nö­nü do­ğum­lu Mü­min Ta­lip Pa­zar­lı 2004 yı­lın­da Gü­zel­ces­por ta­kı­mın­da baş­la­dı­ğı fut­bol­da se­kiz yıl oy­na­dık­tan son­ra 2013 yı­lın­da Bey­ler­be­yi ta­kı­mın­da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı. Üç yıl Bey­ler­be­yi ta­kı­mın­da for­ma giy­dik­ten son­ra iki se­zon ön­ce Ti­re 1922spor’a trans­fer olan ve iki se­zon­dur Ti­res­por for­ma­sı­nı gi­yen Pa­zar­lı ge­çen se­zon ta­kı­mın­da 33 lig 3 ku­pa ol­mak üze­re 36 ma­çın­da for­ma giy­di.

Ge­çen se­zon ta­kı­mı­na bir gol ye­di asist kat­kı­sı ya­pan Mü­min Ta­lip Alp­te­kin 13 sa­rı ve bir­de kır­mı­zı kart gör­dü. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kı­mın son trans­fer­le­rin­de kart sa­yı­la­rı­nın yük­sek ol­ma­sı dik­kat çe­ki­yor.

Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı, or­ta sa­ha­da ek­sik­le­ri­ni Mü­min Ta­lip Pa­zar­lı’lı trans­fer ede­rek ta­mam­la­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek an­laş­ma­nın iki ta­ra­fa­da ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­di. Pa­zar­lı ise he­de­fi olan Ço­rum Be­le­di­yes­por’la an­laş­tı­ğı için mut­lu ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ken­di­si­ne gü­ve­nen­le­ri mah­cup et­me­mek için elin­den ge­le­ni ya­pa­ca­ğı­nı söy­le­di.

Editör: Haber Merkezi