İki kulüpten dört takımın mücadele ettiği U 16 Basketbol İl birinciliğinde şampiyonluğu Basketbol İhtisas B takımı kazandı. Son maçında BEDER B takımını 69-35 yenen Basketbol İhtisas B takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu.


Dört takımın mücadele ettiği U 16 il birinciliğinde ilk iki maçını kazanan Basketbol İhtisas B takımı son maçında Beden Eğitimi Öğretmenleri (BEDER) B takımını zorlanmadan 69-35’lik skorla yenerek namağlup şampiyonluk kupasının sahibi oldu.


Turnuvanın son maçında ise Basketbol İhtisas A takımı ile BEDER A takımları ikincilik üçüncülük maçında karşı kaşıya geldiler. Beklendiği gibi büyük bir çekişmeye sahne olan bu maçta rakibine 65-63 üstünlük sağlayan Basketbol İhtisas A takımı ikincilik kupasını alırken Beder A takımı ise üçüncülük kupasının sahibi oldu. Beder B takımı ise dördüncülük kupasını aldı.


U 16 Basketbol İl birinciliğinde mücadele eden iki kulüpten dört takım sporcularıda Fenerbahçe Basketbol Okulu çalışmalarına katılan isimlerden oluşuyor. Sporcularının maç tecrübelerini artırmaları ve gelişimleri açısından bu müsabakaların önemine dikkat çeken Fenerbahçe Basketbol Okulu antrenörleri maçlarda mücadele eden sporculara ve onları izlemeye gelen velilere teşekkür ettiler,

Editör: Haber Merkezi