HA­LİL ÖZ­TÜRK
Mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’na mil­li for­ma­yı gi­ye­cek spor­cu­la­rı zi­ya­ret et­ti. 16-19 Ağus­tos ta­rih­le­rin­de Sır­bis­tan’ın No­vi­sad şeh­rin­de ya­pı­la­cak olan 17 Yaş Al­tı Bal­kan Bad­min­ton Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li for­ma­yı gi­ye­cek olan Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Ku­lü­büS­por­cu­la­rı Hil­mi­can Şim­şek ve Ce­ren Öz­de­mir’i AK Par­ti Ço­rum Mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya zi­ya­ret et­ti.


Os­man­cık Spor Sa­lo­nu’nda şam­pi­yo­na ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­ren spor­cu­lar ile bir­lik­te An­tre­nör Eren Mu­rat Gün­gör de Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li ta­kım­da gö­rev ya­pa­cak. Zi­ya­ret sı­ra­sın­da mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya, Os­man­cık’ın bad­min­ton­da bir ekol ha­li­ne gel­di­ği­ni be­lir­te­rek mil­li ta­kım­da gö­rev ya­pa­cak iki spor­cu­ya­da ba­şa­rı­lar di­le­di. Ka­ya, Bad­min­ton’un Ço­rum’da bu nok­ta­ya gel­me­sin­de bü­yük kat­kı­sı bu­lu­nan İl Tem­sil­ci­si ve Mil­li Ta­kım an­tre­nö­rü Ba­rış Bo­yar ve eki­bi­ni­de kut­la­dı. 


Bad­min­ton İl Tem­sil­ci­si ve Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por an­tre­nö­rü Ba­rış Bo­yar zi­ya­ret­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di. Çok ça­lı­şa­rak gel­dik­le­ri bu nok­ta­dan da­ha ile­ri­ye git­mek için de­vam­lı tem­po ar­tı­ra­rak ça­lış­ma­la­rı­na de­vam et­tik­le­ri­ni be­lir­ten Bo­yar, ve­ri­len des­tek ve kat­kı­lar ne­de­ni ile te­şek­kür et­ti.

Editör: Haber Merkezi