HARUN AKKAYA
U 14 Liginde Yeni Çorumspor şampiyonluk kupasını namağlup oldu. Kırmızı Siyahlılar son maçlarında Eti Lisesi Gençlikspor’u 4-1 yenerek dokuzuncu maçında dokuzuncu galibiyetini aldı.


Ligde son hafta maçlarında şampiyonluğu daha önce garantileyen Yeni Çorumspor, Eti Lisesi Gençlikspor karşısında Y, Berkay, Efe Kayra (2) ve Emirhan İşçi’nin golleri ile 4-1 yenerek üç puanın sahibi oldu ve bu galibiyet ile sezonu dokuz maçta 27 puanla ve kayıpsız şampiyon olarak tamamladı. Kırmızı Siyahlılar attıkları 59 gole karşın kalelerined beş gol gördüler.


1907 Gençlikspor ise son maçında Alaca Belediyespor karşısında aldığı 12-1’lik galibiyet ile dokuzuncu maçında altıncı galibiyetini aldı ve ligi 20 puanla ikinci bitirerek sezonu kupa ile tamamladı. Eti Lisesi Gençlikspor ise Yeni Çorumspor karşısında aldığı mağlubiyete rağmen sezonu 17 puanla ve averajla üçüncü olarak bitirdi. Mimar Sinan Gençlikspor ise son maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak sezonu 17 puanla tamamladı ve ikili averaj dezajantajı ile üçüncülük kupasını kaçırdı.