HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’un kazandığı ilk şampiyonluk kupası Başkan Fatih Özcan’a verildi. Amatör Lig U 14 kategorisinde kayıpsız olarak şampiyon olan Yeni Çorumspor takımına Başkan Fatin Özcan yemek verdi. Can Ciğer Kebap Salonu’nda verilen Yemeğe Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Halkla İlişkiler Sorumlu Mustafa Ercan, Altyapı Sorumlusu Tuncay Koçak ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile birlikte kırmızı siyahlı takımın alt yapı sorumluları teknik heyet ve futbolcular katıldılar.


Şampiyonluk kupasını alan Başkan Fatih Özcan bunun kendisinin kulüp başkanı olarak aldığı ilk kupa olduğunu belirterek bu kupada emeği bulunan herkese çok teşekkür etti. İlk kupanın manevi değerinin çok yüksek olduğunu belirten Özcan alt yapının kendileri açısından son derece önemli olduğunu bu yüzden çocuklarına çok daha sağlıklı çalışma ortamı sağlamanın çabası ve gayreti içinde olduklarını söyledi.


Yemek sonunda Başkan Fatih Özcan’ın talimatı ile U 14 takımı Teknik Sorumlusu Hayrettin Karaca’ya 500 sporculara ise 200’er lira primleri Sportif Direktör Hamit Işık tarafından verildi.