HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da ye­ni Ge­nel Kap­tan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kı­mın es­ki fut­bol­cu­la­rın­dan Meh­met Akif Tat­lı ol­du. Meh­met Akif Tat­lı dün Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ile bir­lik­te dü­zen­le­di­ği ba­sın top­lan­tı­sın­da res­men kır­mı­zı si­yah­lı ta­kı­mın Ge­nel Kap­ta­nı ol­du.

Ye­ni Ku­lüp te­sis­le­rin­de dü­zen­le­nen ba­sın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya, yö­ne­tim ola­rak yap­tık­la­rı gö­rüş­me­ler ve araş­tır­ma­lar so­nu­cun­da Ge­nel Kap­tan­lık gö­re­vi için üç aday ara­sın­dan Meh­met Akif Tat­lı’nın Baş­kan Fa­tih Öz­can ta­ra­fın­dan bu gö­re­ve ge­ti­ril­di­ği­ni söy­le­di.

Al­tun­ka­ya, Meh­met Akif Tat­lı’nın ye­ni se­zon­da yö­ne­tim ile Tek­nik He­yet ve fut­bol­cu­lar ara­sın­da köp­rü gö­re­vi­ni gö­re­ce­ği­ni ve Ge­nel Kap­tan­lık yet­ki­le­ri­nin ta­ma­mı­na sa­hip ola­rak gö­rev ya­pa­ca­ğı­nı söy­le­di. Al­tun­ka­ya, Meh­met Akif Tat­lı’ya ye­ni gö­re­vin­de ba­şa­rı­lar di­le­di.

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da iki se­zon for­ma gi­yen Meh­met Akif Tat­lı ise fut­bo­la baş­la­dı­ğı ve ye­tiş­ti­ği şeh­rin ta­kı­mı­na hiz­met  et­mek­ten do­la­yı son de­re­ce mut­lu ol­du­ğu­nu söy­le­di. Tat­lı ön­ce­lik­le ken­di­ni bu gö­re­ve la­yık gö­ren Baş­kan Fa­tih Öz­can ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri­ne te­şek­kür et­ti. Ye­ni se­zon­da Ço­rum Be­le­di­yes­por’u he­de­fe ulaş­tır­mak için al­dı­ğı gö­re­ve la­yı­kı ile ye­ri­ne ge­tir­mek için elin­den ge­len ça­ba­yı gös­te­re­ce­ği­ni be­lir­te­rek tüm ca­mi­ayı ta­kı­ma sa­hip çık­ma­ya da­vet et­ti.

MEH­MET AKİF TAT­LI: 1986 Er­zu­rum Ho­ra­san do­ğum­lu Meh­met Akif Tat­lı 1999 yı­lın­da Ço­rum İl Özel İda­res­por’da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da da­ha son­ra Ço­rum Genç­ler­bir­li­ği for­ma­sı­yı giy­di ve 2003 yı­lın­da Ço­rums­por’da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı at­tı. Ar­dın­dan Es­ki­şe­hirs­por’a trans­fer olan­ve 4 yıl kır­mı­zı si­yah­lı for­ma­yı giy­dik­ten son­ra sı­ra­sıy­la Göz­te­pe, Ye­ni Ma­lat­yas­por, Sa­rı­yer for­ma­lı­rı giy­dik­ten son­ra 2013 yı­lın­da Ço­rum Be­le­di­yes­por’a trans­fer olan Tat­lı iki yıl kır­mı­zı si­yah­lı for­ma­yı giy­dik­ten son­ra Er­zin­cans­por ve Ay­va­lık­gü­cü ta­kım­la­rın­da mü­ca­de­le et­ti ve iki se­zo ön­ce Ser­hat Ar­da­hans­por ar­dın­dan da He­ki­moğ­lu Do­ğans­por’da ama­tör ola­rak for­ma giy­dik­ten son­ra fut­bo­lu geç­ti­ği­miz se­zon­da bı­rak­tı.

Editör: Haber Merkezi