HALİL ÖZTÜRK

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, 1461 Trabzon maçının son dakikalarında bazı taraftarların ‘Yönetim İstifa’ tezahüratlarına tepki gösterdi ve bugün istifa etmemesinin nedenini kendisine inanan taraftarı ve futbolcuları yalnız bırakmamak olduğunu belirterek ‘Sezon sonunda şampiyon olsakta olmasakta başkanlığı bırakacağım. Benim ismim üzerinden Çorumspor’u yıpratmaya çalışanlar rahat olsunlar bu takımı ve camiayı üzmesinler’ dedi.
Başkan Özcan dünki maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi ‘Yeni Çorumspor ailesine saygılarımla. Öncelikle bugün sahamızda oynanan 1461 Trabzon maçında sergilenen coşkulu oyun, bol pozisyon ve mücadele gücünün en üst seviyelerde olması nedeni ile başta teknik ekibimize, sahada galibiyet golünü bulamamış olsalar da futbol adına tüm doğruları yapan terini son damlasına kadar akıtan futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.


Maçtan önce tesislere gelerek takımımıza olağanüstü destek veren tesislerden stada gidişinde kullandığı güzergahı cehenneme çevirerek takımımıza moral ve destek veren maç sırasında son düdüğe kadar biran olsun susmadan tribünleri bayram yerine çeviren cefakar ve fedakar Büyük Çorumspor taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum.


Bugün sahada oynanan güzel oyunun galibiyetle sonuçlanmamasının verdiği büyük üzüntünü dışında maç sonunda taraftarlarımızın ‘Yönetim İstifa’ diye bağırmaları şahsımı derinden üzmüştür. Zira yaklaşık 10 yıldır bu liglerde Çorum Belediyespor adıyla mücadele eden şampiyonluk yolunda hiç bir varlık gösteremeyen 14 maç üst üste galibiyet alamayan, taraftarın tek isteği olan Çorumspor ismini bu liglerde yaşatmaya cesaret dahi edemeyen hiç başkana bu tribünler ‘Yönetim İstifa’ diye bağırmamıştır. Henüz ligin 19. haftası oynanmış ve takımımız play-off’un içerisinde 4. sıradaki yeri koruyor olmasına rağmen ‘Yönetim İstifa’ seslerinin mağbedimizde yükselmesi manidardır.
Her defasında ısrarla altını çizerek değindiğim şampiyonluk haricindeki her türsü sonuçda istifa edeceğimi açıklamama rağmen henüz 19 haftalık bir başkana istifa diye bağrılmasının acımasızlık olduğunu düşünmekle birlikte şahsıma yakışan taraftarın isteğine kulak verip bugün istifa etmektir.


Ancak, biliyorum ki tek sevdamız Çorumspor isminden rahatsız olanlar yine aynı senaryoları hayata geçirerek Çorumspor’umuzu hatırlamak dahi istemediğimiz eski günlere döndürmek adına ellerinden geleniyapacaklardır. Bu nedenle karakterime, yaşam tarzıma ve Fatih Özcan duruşuna ters düşsede Yeni Çorumspor’u bana inanan ve güvenen cefakar taraftarlarımızı sezon sonunda kupayı Çorum’a getirecek olan futbolcu kardeşlerimi yalnız bırakmamak adına bugün kulaklarımda çınlayan ‘Yönetim İstifa’ seslerini kan içip kızılcıt şerbeti içtim diyerek sineye çekiyor ve yoluma devam ediyorum.
Sosyal Medya hesabımdan Fatih Özcan ismine alarjisi olanlara birkez daha yüksek sesle ilan ediyorum. Artık Yeni Çorumspor’u üzmeyin. Fatih Özcan ismi üstünden bu takıma zarar vermeyin. Vazgeçin artık şu kötü emellerinizden. Yüzlerce defa söyledim yine söylüyorum, şampiyon yapsam da yapmasam da sezon sonunda yeni Çorumspor başkanlığını bırakacağım. Korkmayın rahat olun söz veriyorum sezon sonunda Fatih Özcan olmayacak’ dedi.