RECEP MEBET

Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı dün parti binasında gerçekleşti.

Toplantıya Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Tuzcu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Tekçam ve AK Partili Meclis Üyeleri katıldı.

Bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Erhan Akar, 24 Haziran seçimi sonuçlarını, “Birlik ve beraberliğin getirdiği başarı” sözleriyle yorumladı.

Yoğun bir dönemin ardından seçimi başarıyla geride bıraktıklarını anlatan Akar, “Çorum’da ilk defa tüm teşkilatın uyum içinde çalıştığı bir seçim kampanyası ortaya koyduk” dedi.

“Her ne kadar oy düşüşü yaşasak da 3 vekil sayımızı koruduk” diyen Akar, seçim sürecinde ortaya koyduğu performans nedeniyle Belediye Başkanı Zeki Gül’e de ayrıca teşekkür etti.

Akar, “Göreve geldiği günden bu yana, kısa süre içinde başarılı hizmetlere imza atarak Çorum halkının gönlünde taht kuran Belediye Başkanımız’la birlikte seçim boyunca girmedik ev, sıkılmadık el bırakmadık” diye konuştu.

‘AK Parti’de bir seçim biter, diğer seçimin hazırlıkları başlar’ prensibiyle hareket ettiklerini belirten Akar, yerel seçim için şimdiden harekete geçtiklerini kaydetti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akar, “Ufak tefek sıkıntıları çözerek yeni bir yol haritası çizeceğiz. Genel Merkezimiz de büyük bir ihtimalle haftaya kadar bir karar verecek. Çorum’da çok şükür bir sıkıntı yok. Türkiye genelini içeren bu değerlendirmelerin ardından yerel seçimlere hazır hale geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, yapılan açıklamaların ardından basına kapalı olarak devam etti.