Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu'nda, Sinan Turhan'ın tekrar seçilerek güven tazelerken, Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi Federasyon Yönetim Kurulu'na 3. kez seçilmişti.

Tekrar Federasyonun Yönetim Kurulu'na giren Erdoğan Çerikçi, Federasyonun 29 Haziran 2018 tarihinde yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında ise Başkanvekilliği görevine yeniden seçildi.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanı Sinan Turhan Başkanlığı'nda biraraya gelen Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri aralarında görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi Başkanvekilliği görevine tekrardan seçildi.

Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında güven tazeleyerek yeniden Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanvekilliği görevine getirilen Çerikçi, Çorumlu esnaf ve sanatkârların sorunlarını yine Ankara'da birinci elden takip edeceğini söyledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi