MURAT ÇETİN
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, gazetemizi ziyaret ederek 29. yılımızı kutladı. Çorum'un problemleri ve seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kenan Şahin, "Çorum'da değişimin vakti geldi." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a seçim çalışmalarını ve tespitlerini anlatan Kenan Şahin, Çorum Belediyesi'ni yorgun ve yıpranmış olarak tarif etti. 
Çorum'u turizmin başkenti yapmakta kararlı olduğunu söyleyen MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, herkesi kucaklayıcı bir anlayışla yönetim sergileyeceklerini, bütünleştirici olacaklarını dile getirdi. Şahin, Küçük Sanayi Sitesi, ulusal marketler, toplu ulaşım gibi başlıklarla ilgili değerlendirmeler yaptı.
Hakimiyet Gazetesi'nin 29. yılını kutlayan Kenan Şahin, nice yıllar dileğinde bulunduğu ziyaretinde şunları söyledi, "Çorum'da bir değişimin vakti gelmiştir. Yorgun ve yıpranmış olan Çorum belediyeciliğinin değişimi için halkımızdan talepler tarafıma iletiliyor. Yaptığımız çalışmalar inanıyorum ki başarıya ulaşacaktır. 31 Mart'tan sonra müsrif, israfcı ve miras yedi belediyecilik bitecek, adil bütünleştirici ve üretken belediyecilik hakim olacaktır. Kimsenin endişelenmesine gerek yok, herkesi kucaklayıcı bir anlayışımız olacak.

Vatandaş şikayetlerini tarafımıza iletmekte olup, her mahallenin kendine has ihtiyaç, eksiklik ve problemleri var. İletilen problemlere yönelik çözümlerimiz ve projelerimiz hazır. Bunları kısmen sosyal medyada paylaşıyoruz

Bizim açımızdan en önemli projemiz, Çorum'u turizmin başkenti yapmak yönünde olacaktır. Bununla ilgili projelerimizi bir kaç güne kadar açıklayacağız. Turizmle birlikte canlanan şehrimizde ekonomimiz hayat bulacaktır. 

Yine en çok şikayet aldığımız konu, ulusal marketlerin Çorum'da çok yaygın olmasıdır. Daha önce taahhüt ettiğimiz gibi ulusal marketlerin yeni bir mağaza açmasının önüne geçeceğiz. Mümkünse mevcutların sayısını azaltmak yönünde çalışma yapacağız. 
Pazarcı esnafımızın sorunları ve toplu ulaşımla ilgili ciddi şikayetler alıyoruz. Araçların eksikliği, araçların yetersizliği ve var olan hatların uzun olması yönünde şikayetler var.

2 bin 500'ün üzerinde esnafımızı barındıran Küçük Sanayi Sitesi esnafımızın problemlerini bir rapor haline getirdik. Bunları KSS Kooperatif yönetimi ile paylaştık. Bu problemlerin çözümü için taahhütlerde bulunduk.

Son 15 gündür Küçük Sanayi Sitesi'nde yaptığımız çalışmalardan çıkardığımız sonuç, Küçük Sanayi Sitemiz ölmüştür, cenazeyi kaldıran da yoktur, esnafımız çok zor durumdadır. Siyasilerimizin ivedilikle burayla ilgilenmesi gerekmektedir. Küçük Sanayi Sitesi'nin himayeye ihtiyacı vardır."

Editör: Haber Merkezi