RECEP MEBET
İsmail Kakaç İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Öykü Dalar ve Cemal Rüzgâr Göksülük, Emniyet Müdürü olup polis ekiplerine trafik ve asayişle ilgili talimatlar verdiler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda öğrencileri makamında ağırlayan Emniyet Müdürü Murat Kolcu, koltuğunu çocuklara bıraktı.
Asayiş Şube Müdürü Talip Yılmaz, Trafik Denetleme Şube Müdürü Feyzullah Dursun, Özel Kalem Büro Amiri Ali Uzunay ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin de hazır bulunduğu ziyarete Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çaylak, Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır ve Sınıf Öğretmeni Muharrem Araz da katıldı.
Emniyet Teşkilatı’nın görev ve sorumlulukları hakkında misafirlerine açıklamalarda bulunan Murat Kolcu, temsilen Emniyet Müdürü olan öğrencilere Kent Güvenlik Sistemi (KGS)’ni de tanıttı.
Emniyet Müdürü koltuğuna sıra ile oturan öğrencilerden Öykü Daral, Gazi Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu konusunda telsizle trafik polislerine talimat verirken, mevkidaşı Cemal Rüzgâr Göksülük ise telsizle asayiş ekiplerine seslenerek bayram kutlamaları ile ilgili güvenlik tedbirlerinin uygulanmasını istedi.
Minik öğrencilerin talimatlarını, “Emirleriniz anlaşıldı Müdürüm” diyerek karşılayan Şube Müdürleri, ilgili ekipleri yönlendirerek koordinasyonu sağladılar.
İsmail Kakaç İlkokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler armağan eden Emniyet Müdürü Kolcu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm çocukların bayramını kutladı.