EROL TAŞKAN

Kırıkkale Üniversitesi karşısında yer alan EYPARK Tesisleri devasa yapısı ve kalitesiyle göz kamaştırıyor. Çorumlular'ın da yakından bildiği ünlü Yıldırımlar Tesisleri'nin sahibi Elvan Yıldırım tarafından yapılan modern tesis, Karadeniz Bölgesi'nin tüm yolcularının olduğu gibi, Çorumlular'ın da uğrak yeri oldu.

25 yıldır Yıldırımlar Tesisi'ni başarıyla işleten Elvan Yıldırım, "Çıraklık ve kalfalık dönemimizi, 25 yılımızı verdiğimiz Yıldırımlar Tesisi'nde tamamladık, EYPARK bizim ustalık dönemimiz olarak değerli misafirimizin hizmetindedir." dedi.

17 dönümlük dev bir arazi üzerine kurulan tesis, 3 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla sıradan bir dinlenme tesisinden çok öte  bir görünüm ve performans sergiliyor.

115 personelin hizmet verdiği EYPARK Tesisleri, günün 24 saati, yılın 365 günü başarıyla hizmet veriyor.

Yol boyu dinlenme tesislerinin üzerine yapışan "pahalı" şüphesini 25 yıldır kıran anlayış, EYPARK'ta da fazlasıyla yaşatılıyor.

'ÇOK SATALIM AZ KAZANALIM'

EYPARK Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Yıldırım, kalite, müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikasından hiç bir zaman taviz vermediklerini anlatarak, "Biz bu yola çıktığımızda birinci önceliğimiz hiç bir zaman para kazanmak olmadı. Biz kaliteli hizmet üretelim, parayı Allah nasip eder inancıyla yol yürüdük. Çok şükür de öyle oldu. Müşterimiz çoğaldıkça çoğaldı, onlar ne kadar memnun kaldıysa, bizim kazancımız da o oranda arttı çok şükür. Bugün, EYPARK olarak hizmetlerimizi yeni mekanımızda ve adresimizde sürdürüyoruz. İşin püf noktası, kapımızdan içeri gireni, müşteri olarak değil, misafirimiz olarak görmektir. Bu mekanda, müşterimizin güler yüzü, memnuniyeti bize ödeyeceği ücretten daha kıymetlidir. Bu esasla çalışıp, bugünlere ulaştık. Özellikle Çorumlu hemşehrilerimiz, mekanımızı kendi evi gibi görürler. Bundan büyük bir gurur duyuyorum." dedi.

Sürekli birbirinden güzel taze yemek çeşitlerinin bulunduğu mutfak, işinin ehli ustalara teslim edilmiş. Özellikle Keskin Tava, Kırıkkale Tava ve Çoban Kavurma, EYPARK'ın en çok tercih edilen çeşitlerinden.

Pide çeşitlerinden her türlü ızgara ve kebaplarıyla müşterilerini karşılayan EYPARK, geniş ve ferah yapısıyla, müşterilerini kendi evinde hissettiriyor.

EYPARK Koordinatörü Tuna Ayar, 25 yıldır firmanın çalışanı olarak, personelin müşteri ilişkisini, ürünlerin kalitesini özetlerken, "Biz de her şey müşterinin memnuniyeti üzerine kuruludur. Kapıdan girip, dışarı çıkana kadar her müşterimizi en özel müşteri kabul ederiz ve tüm enerjimizi müşterimizin memnuniyetine odaklarız. Eğer ki bir müşteri şu kapıdan memnun ayrılmazsa, kendimizi evimize gelen misafire ayıp etmiş, hürmetsizlik göstermiş sayarız ve bunun muhasebesini mutlaka yaparız." diyor.

Özel aile salonu, toplu yemek ve organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek büyük salonları, çocuk oyun alanları, devasa bahçesi ve alışveriş noktalarıyla dört dörtlük ifadesi hakeden EYPARK, bahçesindeki minyatür camisi ile de büyük beğeni topluyor.

5 yıldızlı otel kalitesindeki EYPARK'ın lavabo ve WC'lerinin de insana yakışır hijyen ve titizlikte olması, EYPARK'ın insana  verdiği değerin ayrı bir yansıması olarak da göze çarpıyor.

Ankara istikametine giderken, Kırıkkale Üniversitesi yanından sağa dönünce köprüden ulaşımı mevcut olan tesis, Ankara Çorum dönüşünde ise hemen sağda yer alıyor.