Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, İl Başkanı Faruk Cıdık ve partililerden oluşan heyet ile  Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, yerel seçim çalışmaları neticesinde ilk olarak devlet kurumlarını ziyaret etmeyi uygun gördüklerini ve resmi kurumlarla belediyenin ilişkilerine büyük önem verdiklerini kaydetti. Kurt, yaklaşan yerel seçimlere en hızlı tempo ile başlayan parti olduklarını, bu tempo ile 31 Mart seçimine kadar durmaksızın çalışacaklarını ve 1 Nisan sabahı Çorum’un gözlerini Milli Görüş’le açacağını söyledi.

Belediyecilikte hakkı ve haklılığı üstün tutan bir anlayış yapısına sahip olduklarını, diğerlerinin ise güçlüyü ve haksızı üstün tutan, çoğunluğun hak sebebi olarak gören bir zihniyete sahip olduğunu kaydeden Kurt, bu seçim vatandaşın sandıkta gücü hak sebebi sayanlara haddini bildireceğine inandığını söyledi.  Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve yaklaşan seçimlerin Çorum’a ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini arzuladıklarını ifade ederek, Kemal Kurt’a başarı dileklerini iletti. Kemal Kurt daha sonra, kurum çalışanlarını sırasıyla ziyaret ederek destek ve dua temennisinde bulundu. 

Editör: Haber Merkezi