Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, yerel seçimlere kısa bir süre kala ziyaretlerine devam ediyor.
Partiden yapılan açıklamaya göre, belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçirecekleri projelerinden bahseden Kurt, halk meclislerini yeniden başlatacaklarını belirtti.

Vatandaşların her fırsatta belediye hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getirdiklerini belirten Kemal Kurt, “Belediyenin Millî Görüş düşüncesi ile yeniden ele alınması gerekiyor. Öncelikle belediyeyi iktidar partisinin belediyesi olmaktan çıkartıp, halkın belediyesi haline getirmemiz lazım. Partizanlığa son vermemiz lazım. Halkla belediyeyi yeniden kaynaştırmamız gerekiyor. Halkın yönetime ortak edilmesi gerekiyor. Belediye icraatları konusunda halkımızın, zamanında bilgilendirilmesini ve kanaatlerinin alınmasını çok önemsiyorum. Halk günlerini ve halk meclislerini yeniden başlatacağız. Çorumlular’ın, bir aracıya ihtiyaç duymadan belediye başkanları ile yüz yüze görüşebilmelerini çok önemsiyorum.

Başkanlık görevi bana verilirse, 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren başkanlık odasında birlikte çay içeceğiz inşallah. Planlı bir çalışma dönemini tekrar başlatacağız. Planlı çalışmak başarının temelini oluşturur. Hizmetlerde adaletin sağlanması da ancak planlı çalışma ile olur. Bunun için her işin ilgilileri ile istişareler yapılacak, yapılacak işler tespit edilecek, işleri önem sırasına konarak bir an önce planlamasını yapıp, hizmetleri kaldıkları yerden devam ettireceğiz. Bunu bir iki ay içinde tamamlayacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.