M.BURAK YALÇIN

Basının kutsal bir görev ifa ettiğini belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu söyledi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltılı program düzenledi.

Bugün Mesire Kafe’de gerçekleşen programda basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Şahiner, basın mensuplarının son derece hassas bir görevi yerine getirdiğini, toplumun gören gözü ve duyan kulağı olarak görev yaptığını söyledi.

‘ELEŞTİRİLERİNİZ BİZE YÖN VERİYOR’

Basının eleştirilerinin kendilerine yön verdiğini de vurgulayan Şahiner, “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Amacımız, hikayemiz doğru hizmetler yapmak ve bunu insanlara duyurmak. Basınımızın bunda çok büyük bir emeği var. Beni her zaman yanınızda bir arkadaşınız, kardeşiniz, dostunuz olarak gören. Her zaman sizlerin yanındayım. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Şahiner, konuşmasının ardından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü pasta keserek kutladı.

Programda basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim eden Şahiner, buradaki programının ardından basın mensuplarını makamında ağırladı.

‘GAYEMİZ VATANDAŞA HİZMET ETMEK’

Hemşehrilerine hizmet için yeniden aday olduğunu dile getiren Şahiner, “İnsanlar arasında hiçbir zaman ayırdım yapmadık. İnsanlara her zaman saygı ve sevgi ile baktık. Siyasi çekişmelerden uzak durduk. Herkesin Belediye Başkanı olduk. Kutuplaşmaya hep karşı olduk. Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirdik. Gayemiz vatandaşlarımıza hizmet etmek. Makamlar mevkiler geçicidir” diye konuştu.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.