2-6 yaş grubu çocuklarına hizmet veren Masal Kreş, 2. dönem kayıtlarına başladı.
Masal Kreş’in, bilim ve sanat temelli etkinliklerden oluşan bir eğitim programını benimsediğini belirten Kurucu Müdür Esra Ergin Estetik, “Sınırlı sayıda tuttuğumuz kontenjan ile çocuklarımıza rahat hareket edebilecekleri alanları sunuyoruz. Beslenme, temizlik, güvenlik ve eğitime özel bir önem veriyoruz.

Öğrencilerimizin okul öncesi dönemde tat duyularının gelişmesi ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanmaları için en üst düzeyde çaba sarf etmekteyiz.” dedi.

Müstakil ve korunaklı yapısıyla öğrencilere güvenli ve doğal bir ortam sunduklarını ve kreşin bütün bölümlerinde güvenlik kameraları olduğunu vurgulayan Estetik, “Hem açık oyun alanımız hem de soğuk havalarda kullanabileceğimiz kapalı oyun alanlarımız mevcuttur. Eğitim etkinlikleri, çocukların bireysel özellikleri göz önüne alınarak planlanmakta, çocuğun çevresi ve yaşıtları ile kuracağı ilişkiler ve etkileşimler zengin ve kapsamlı kaynaklarla desteklenmekte olup, seçtiğimiz oyuncaklar, materyaller ve etkinliklerle öğrencilerimizin bütün gelişim alanlarını destekliyoruz. Öğrencilerimize öğrenme sürecinde aktif rol alma imkanları sunduğumuzdan, yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatları yakalamaktadırlar.


Ayrıca estetik bale ve dans bölümünden tüm kreş öğrencilerimizin faydalanabilmesi için özel fırsatlar ve avantajlar sunuyoruz.” diye konuştu. (Haber Merkezi)