FATİH BATTAR
Çorum’un halı markası MB Halı Evi 2. yılını özel kampanyalarla müşterileri ile kutluyor. 

İşletmeciliğini Bekir Çelik ve Mahmut Şimşek’in yaptığı MB Halı Evi, Türkiye’nin en ünlü halı markalarını Çorum halkı ile buluşturuyor.

Merinos, Dinarsu, Padişah, Efsane, Karmen, Crea gibi Türkiye’nin en önde gelen halı markalarının bayiliğini yaptıklarını belirten Bekir Çelik, kaliteyi ucuza sattıklarını söyledi.

2 yıldır Karakeçili Mahallesi Albayrak Caddesi numara 8/A (Albayrak İlkokulu Gazi Caddesi’ne çıkış yönü) adresinde MB Halı Evi olarak Çorum halkının hizmetinde olduklarını belirten Çelik, 2 .yıla özel kampanya başlattıklarını ifade etti.
Bütün halı ve ürünlerde yüzde 15 ile yüzde 30 indirim kampanyası başlattıklarını dile getiren Çelik, kampanyayı kaçırmak istemeyen tüm Çorum halkını MB Halı’ya davet etti.

Çelik, MB Halı Evi olarak marka halı çeşitlerinin yanı sıra kaymaz yolluk, özel ebat halı ve digital baskılı halı çeşitlerinin bulunduğunu söyledi.

MB Halı Evi’nin yanı sıra MB Dekerasyon olarak da hizmet verdiklerini belirten Çelik; “MB Dekerasyon olarak cam balkon, plastik doğrama ve duşa kabin satışımız mevcuttur.” dedi.