Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, esnaf ve sanatkarları mesleki faaliyet ve adres değişikliği konusunda uyardı.
Yeni meslek rezervi için mesleki faaliyetlerinde ve adres bilgilerinde değişiklik yapan esnafların 20 Mart 2019 tarihine kadar Sicil Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiğini ifade eden Gür, bilgilerini güncellemeyenlerin ilerde sorun yaşamalarını istemediklerini dile getirdi.

 

BORÇ KAPATMA KREDİSİ OLDUKÇA AVANTAJLI
Türkiye'nin önde gelen bankalarından Ziraat Bankası'nın tüketicilerin borçlarının altında yaşadıkları zorlukların üstesinden gelebilmeleri için borç kapatma kredisini kullanımlarına sunduğunu hatırlatan Birlik Başkanı Recep Gür, çeşitli bankalardan alınan borçların tek bir bankada toplanmasının ve Ziraat Bankası'nın düşük faiz oranları ile rahatça geri ödenebilmesi için oldukça avantajlı bir imkan olan borç kapatma kredisinden faydalanabileceklerini söyledi.
Borç kapatma kredisi adı altında kullanılacak olan Bireysel İhtiyaç Kredisi ile bankalara olan tüm borçlarınızı kapattıktan sonra artık tek borcun Ziraat Bankası’na olacağını anlatan Gür, "Başvurularınızı doğrudan şubelere giderek; T.C. kimlik belgesi, pasaport, sürücü belgesi, gelir durumunu gösterir belge ve ikametgah belgesi ile yapabilirsiniz" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi