Çorum'da eğitim alanında önemli bir yer edinen ve adından sıkça söz ettiren Mustafa Şimşek, 38 yıllık deneyimin sonucu olan eğitim kurumlarına bir yenisini daha ekledi.

Yapılan açıklamaya göre, Tek Seçenek, Bil Dershanesi, Çorum Temel Lisesi, Özel Mustafa Şimşek Anadolu Lisesi gibi öne çıkan birçok eğitim kurumunun sahibi olan Mustafa Şimşek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 108 kişilik öğrenci kontenjanıyla eğitim dünyasına Özel Mustafa Şimşek Fen Lisesi'ni de kazandırdı.

Şimşek, yaptığı açıklamada seçkin 108 öğrenciye hayallerindeki geleceğin yolundan yürümelerinde ellerini bırakmayacağı sözünü verdiklerini belirtti.

Güçlü eğitim kadrosu ve başarılı öğrenci tablosuyla Çorum halkına eğitim anlamında öncü olmaya, bilgisine deneyimlerini katarak ilerlemeye devam edeceklerini dile getiren Şimşek, "İlerlemeciliği esas alan, rehberlik, akademik, kültürel ve sosyal anlamda da öğrencilerini yalnız bırakmayan kurum, velileri ve öğrencileri tanışmaya zengin bilgi dünyasının kapılarını aralamaya davet

Editör: Haber Merkezi