Çorum'un tarihine ve kültürüne dair her şey bu müzede Çorum'un tarihine ve kültürüne dair her şey bu müzede

Saadet Partisi Çorum Tanıtım Medya ve İletişim Başkanı Abdullah Gökgöz, Saadet Partisi merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 12. yıl dönümüyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 

12 yıl önce  vefat eden Necmettin Erbakan’ı özlemle, hasretle, minnetle ve şükranla yad ettiklerini belirten Gökgöz; “Erbakan hocamız aramızdan ayrılırken bizlere birçok miras ve sorumluluklar yüklemişti. Bunlardan birisi kardeşlik bağlarıdır. Bu kardeşlik bağlarımızın ne kadar güçlü olduğuna milletçe bu süreçte gördüğümüz gibi tarihimizde milletimizin başına gelen türlü felakette defalarca tanıklık ettik. farklı düşünce yapılarımızın zenginliğini beraber bölünmeden milletçe yaşayabilmemizde bir engel olmadığını tarihi akış içerisinde gösterdiğimiz gibi yine göstermek ana vazifelerimizden olmalıdır. Milletçe Güneydoğumuzda 6 Şubat depremini birlikte yaşadık bu felaketin maddi ve manevi travmalarının yaralarını yine birlikte sardık sarmaya devam ediyoruz.” dedi

Necmettin Erbakan’ın defalarca Siyonizm üzerinde ciddi uyarılarda bulunduğunu hatırlatan Gökgöz;  “Kendisinin üzerinde durduğu konu Büyük Orta Doğu Projesi (BOP)’dir. Diğer karşılığı da BİP yani Büyük İsrail Projesidir.BOP'un şu anki amacı doğrultusunda içerisinde depremden etkilenmiş 10 ilimizin de dahil olduğu Fırat ve Nil nehri arasındaki topraklarda Büyük İsrail'in kurulmasın arzusunda olan Siyonistlerin iştahını kabartmış durumda. Güneydoğunun boşaltılması ve insansızlaştırılması adına Siyonizm'in ekmeğine yağ sürülmüş oldu. Devlet ve millet olarak bu coğrafyanın tekrar ayağa kaldırmamız adına yine yaşanabilir bir şehirler için ivedilikle sağlıklı adımlar atılmalıdır. Topraklarımıza sahip çıkmalı yabancıların toprak satın almasına kesinlikle müsade edilmemeli; şehirlerini deprem dolayısıyla terk etmek durumunda kalan vatandaşlarımızın tekrar memleketlerine dönmeleri sağlanmalıdır. Tekrar sanayisi ve tarımı canlanmalı ve hatta tarihi canlandırılmalıdır. Rahmetli Erbakan hocamızın şu sözleriyle bir kez daha içerisinde bulunduğumuz durumdan ayağa kalkan toplum olmuş olacağız. Milli Görüş bu milletin inancıdır, tarihidir, kimliğidir ruh köküdür.   Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Erbakan hocamızı özlemle rahmetle yad ediyoruz. Rabbim cennetinde bizleri hocamıza, liderimize kavuşmayı nasip eylesin.” ifadelerini kullandı         (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi