Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret etti.

İlk olarak ÇESOB Başkanlığına seçilen Recep Gür’ü makamında ziyaret ederek, Başkan Gür’e yeni görevinde başarılar dileyen SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, daha sonra S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yaydiğin civarına yapılacak olan yeni işyerlerinin Çorumlu esnaf ve sanatkarlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Güler, Necmettin Uzun’un başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Çorum esnafının Uzun gibi çalışkan bir başkana sahip olmasından dolayı şanslı olduklarını söyledi.

ESMANUR’UN BABASINA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, ayrıca geçtiğimiz yıl yaşanan üzücü trafik kazasında 12 yaşındaki kızı Esmanur’u kaybeden Erhan Öztürk’ü işyerinde ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Erhan Öztürk, Samsun’da kızının tedavi sürecinde kendileriyle yakından ilgilenen SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler’e teşekkür ederken, kızının hayata tutunamadığını ancak Güler’in yaptığı iyiliğin her zaman kalplerinde yaşayacağını ifade etti. Başkan Güler’e ziyaretlerinde Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ile Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal da eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi