Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şubesinde üç dönem başkanlık yapan Fikret Aktağ, MHP’den Milletvekili Aday Adayı olması nedeniyle görevini Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görev yapan Tahsin Boyacı’ya devretti.

Yönetim Kurulu ve üyelerin katıldığı devir teslim töreninde konuşan Aktağ, “Ülkümün ve milletimin hizmetkârıyım. Teşkilatlarımızda nefer olarak başladık. Ülkü Ocakları, Kamu-Sen ve TÜRKAV’da verilen tüm görevleri aklımızın erdiği, gücümüzün yettiği oranda son bir gayretle yaptık. Mensubu olmaktan onur duyduğum TÜRKAV'da üç dönem kamu çalışanlarına hizmet etme şerefine nail oldum. Güvenlerinden dolayı TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever başkanıma da buradan teşekkür ediyorum.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin onayı ve Çorumlu hemşerilerimin desteği ile inşallah Ankara'da tüm kamu çalışanlarının ve hemşerilerimin sesi olacak, ülkem ve milletim için çalışacağım. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan hizmet edeceğim.

Tahsin Boyacı Başkanımın da teslim aldığı bu bayrağı ileri hedeflere götürmek için canla başla çalışacağına eminim. Kendisi kuruluşundan beri TÜRKAV'da çeşitli kademelerde görev yapmış kıymetli bir arkadaşımızdır. Tahsin başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Ben de bir nefer olarak TÜRKAV’da görev alan arakadaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..” dedi.

Görevi devralan Tahsin Boyacı da, “Teslim aldığım bu bayrağı daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. Yıllardır nefer olarak hizmet ettiğim TÜRKAV’da görev almak benim için büyük bir onurdur.” diye konuştu.