HURŞİT BOZKURT
24-25 ve 26. Dönem Milletvekili Salim Uslu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın gazetemizi ziyaret etti. 
Gazetemizin 29. kuruluş yıldönümünü kutlayan Salim Uslu ve Halil İbrahim Aşgın’ın ziyaretine AK Parti Başkan Yardımcıları Kadir Arslan, Ahmet Danlı ve Hasan Algül de katıldı. 


Uslu, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’ı ve tüm Hakimiyet çalışanlarını kutladığını ifade ettiği ziyaretinde, “Hakimiyet Gazetesi ve tüm çalışanları her zaman bizim için özel oldu. Hem yayınları ile hem de şahısları ile gönlümüzde yerleri var. Nice yıllar diliyorum.” dedi. 


Hakimiyet’in 29. yılına başarılı bir yayın hayatı ile geldiğine vurgu yapan Halil İbrahim Aşgın da, “Hakimiyet’in Çorum’a ve Çorumlu’ya kattığı katma değer saymakla bitmez. Burası bizim kendi evimiz gibi. Her zaman o samimiyeti gördük. Nice yıllar başarınız daim olsun.” diye konuştu. 


Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, Salim Uslu, Halil İbrahim Aşgın ve beraberindekilere ziyaretleri ve değerli temennileri için teşekkür ettiğini belirtti.