M.BURAK YALÇIN

Eralp Arıtma Sistemlerinin markası olan ve ‘Sağlığınız için taze su için’ sloganıyla yola çıkan Waterfresh Su Arıtma Sistemleri, 9’uncu şubesini Bahabey’e açtı.  

Sunduğu kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaran Waterfresh Su Arıtma Sistemleri, Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi Numara 2/A’da (Karmen Pastanesi arkası) 9’uncu şubesini hizmete açtı.

BİR AY ÜCRETSİZ DENEME FIRSATI

Waterfresh Su Arıtma Sistemleri sahibi Alparslan Şahin, açılışa özel müşterilerine bir ay ücretsiz su arıtma cihazı fırsatı sunduklarını  belirterek, şunları söyledi: “Waterfresh ailesi olarak müşterilerimize su arıtma cihazımızı 30 gün ücretsiz deneme fırsatı sunuyoruz. Böylece müşterilerimiz ürünü test edip kullanarak pratikliğini, tadarak lezzetini ve dahası ekonomikliğini tecrübe edebilir. Eğer müşterilerimiz memnun olup almak isterseler ürünümüze sahip olabilirler ya da dilerseler koşulsuz iade edebilirler.”


 

‘YÜZDE YÜZ YERLİ ÜRETİM’ 

Yüzde yüz yerli üretim olan Waterfresh su arıtma sistemlerinin TSE, CE ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahip olduğunu belirten işletme sahibi Alparslan Şahin, imalatın yanı sıra toptan ve perakende satış ile servis hizmeti sunduklarını söyledi.

Endüstriyel alanda da iddialı olduklarını vurgulayan Şahin, “Fabrikalar, tavuk çiftlikleri, hastane, apartman ve daire girişi yumuşatma ve reverse osmosis su arıtma sistemlerinin montaj ve bakımları ile ilgili her türlü hizmeti sunuyoruz” şeklinde konuştu.

‘DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYENLERİ MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ’ 

Samsun’da 1, Sincan’da 3, Pursaklar’da 1, Esertepe’de 1 tane, Alaca’da 1, Çorum’da ise 2 mağaza olmak üzere toplam da 9 mağaza zinciri ile müşterilerine kaliteli hizmet sunduklarını ifade eden Şahin, detaylı bilgi almak isteyen herkesi Yeniyol Mahallesi Azapahmet Sokak Işın Göz Merkezi yanı numara 8’de faaliyet gösteren mağazalarına davet ettiklerini kaydetti.