M.BURAK YALÇIN

Zeytin Dalı Şarküteri’nin kuruluşu olan Zeytin Dünyası hizmete girdi.

Mehmet Sırçalı'nın sahibi olduğu, Ulukavak Mahallesi Selçuk 2. Cadde 31/B adresinde hizmete giren Zeytin Dünyası’nda zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere pek çok yöresel ürün bulunuyor.

Ürünlerinin tamamının doğal ve ev yapımı olduğunu belirten Zeytin Dünyası sahibi Mehmet Sırçalı, hem toptan hem de perakende olarak satış yaptıklarını söyledi.

Kahvaltı ürünleri başta olmak üzere çok sayıda ürünü mağazalarında satışa sunduklarını ifade eden Sırçalı, “Soğuk sıkım zeytinyağımızı Aydın’dan getiriyoruz. Sağlıklı bir zeytinyağıdır. 0.5 asit oranına sahip. Bu oran zeytinyağının ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Zeytinleri herhangi bir fabrikada sıktırmıyoruz. Devlete ait fabrikada sıktırıyoruz. En çok sattığımız ürünlerden bir tanesi de dökme helva. Glikoz ve koruyucu madde kesinlikle içermiyor. Yerli susamla yapılıyor. Yine analizleri yapılmış karakovan balımız da çok lezzetli bir ürünümüzdür. Doğal beslenmek ve yöresel ürünlerimizin tadına varmak isteyen herkesi Zeytin Dünyasına bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi