İYİ Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte partili kadınlarla bir araya geldi.


Mesire Kafede gerçekleşen kahvaltı programına Sungurlu Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner'in yanı sıra 400'e yakın partili kadın katıldı. 
Kahvaltılı toplantıda önümüzdeki süreçte gerçekleşecek Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında konuşulurken, İYİ Partili kadınlar önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan seçimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sungurlu Belediyesini tekrar kazanacaklarını ifade eden kadınlar, seçim startını verdiklerini dile getirdiler.

‘DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’
Sungurlu İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Sungurlu Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu'nun kendilerinden hizmet beklediğini belirterek "Daha yapacak çok işimiz var" dedi.
“Kapınıza gelmeye yüzümüz var” diyen Şahiner, "Sungurlu bizden önümüzdeki dönemde de hizmet bekliyor. Bugün gerçekleşen bu güzel kahvaltılı toplantıyı organize ettiğiniz ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte çok çalışmamız gerekiyor. Şimdiden emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.  

Editör: Haber Merkezi