MURAT ÇETİN

Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine Mustafa İnce atandı.

Ülkü Ocakları Sungurlu İlçe Başkanlığında yapılan törenle başkanlık görevi Mustafa İnce’ye devredildi.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Sungurlu Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı Mustafa İnce, kendisini bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü ve genel merkez yöneticilerine teşekkür etti.

Bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını belirten Mustafa İnce, “Ülkücü Hareketin bir neferi olarak almış olduğumuz bayrağı daha ileriye götürmek için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymak için buradayız ve her daim hazırız. Bugüne kadar bu görevi ifa etmiş olan başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ederiz. Gece gündüz demeden bu kutlu davaya hizmet için çalışacağız. Yılanlardan, yıkılanlardan ve dönenlerden asla olmayacağız. Ülkümüzü liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey ve ocak genel merkezimiz izinde en ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü de görevi devreden Celal Kalınsazlıoğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni başkana hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi