HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’un devre arasında yollarını ayırdığı iki futbolcu kırmızı siyahlı takım rakip oldular. Akın Muğlaspor, Fatih Ergen ise Bandırmaspor ile anlaştı.
Uzun süredir kırmızı siyahlı formayı giyen Akın Karaaslan ile devre arasında yollar ayrılmıştı. Tecrübeli futbolcu ligin ikinci yarısi için Yeni Çorumspor’un hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Muğlaspor ile anlaştığı öğrenildi.


Bu sezon başında Diyarbekirspor’dan Yeni Çorumspor’a transfer olan Fatih Ergen ise yine kırmızı siyahlı takımın grubunda mücadele eden Turgutluspor ile anlaştı. 

ki futbolcu Yeni Çorumspor yönetimi ile görüşerek bonservislerini hallettiler ve sözleşmelerini fesh ederek yeni takımla resmi sözleşme imzaladılar.
Kırmızı Siyahlı takımın yollarını ayırdığı diğer futbolcularında görüşmelerini sürdürdüğü ve bonservis sorunlarını çözdükten sonra ikinci yarı için anlaşma imzalayacaklarını öğrenildi.


Devre arasında yollar ayrılan isimlerden Emrah Kaya Kırşehirspor, Nizamettin Emirhan ise Ofspor ile görüşme halinde olduğu anlaşmaların yakın olduğu belirtildi.