HA­LİL ÖZ­TÜRK

Bu­ha­ra Genç­liks­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Fa­ruk Öz­yıl­maz, Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı’nda bir al­tın bir gü­müş ma­dal­ya ka­za­nan spor­cu­su Eren Uzun’u teb­rik et­ti ve bu şam­pi­yon spor­cu­ya sa­hip çı­kıl­ma­sı­nı is­te­di.

Rus­ya’da ya­pı­lan Dün­ya İşit­me En­gel­li­ler Gü­reş Şam­pi­yo­na­sı’nda 56 ki­lo­da gre­ko­ro­men stil­de fi­nal­de kay­be­de­rek ikin­ci olan Eren Uzun ser­best stil­de ise ay­nı ra­ki­bi­ne sa­yı tu­şu ile ye­ne­rek bi­rin­ci ol­muş ve al­tın ma­dal­ya ka­za­na­rak şam­pi­yo­na­yı iki ma­dal­ya ile ta­mam­la­mış­tı.

Eren Uzun’un ku­lü­bü Bu­ha­ra Genç­liks­por Baş­ka­nı Fa­ruk Öz­yıl­maz, spor­cu­la­rı­nın ku­lüp­le­ri­ni, il­le­ri­ni ve ül­ke­le­ri­ne böy­le bü­yük bir ba­şa­rı ka­zan­dır­dı­ğı için teb­rik et­ti. Öz­yıl­maz, spor­cu­la­rı­nın el­de et­ti­ği bu ba­şa­rı ile gu­rur duy­duk­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Ül­ke­mi­zi ba­şa­rı ile tem­sil eden spor­cu­mu­za mü­ki amir­le­ri­mi­zin ve iş adam­la­rı­mı­zın sa­hip çık­ma­la­rı­nı­bek­li­yo­ruz. Bu ba­şa­rı­da eme­ği ge­çen an­tre­nör­le­ri­mi­ze ve bü­yük gay­ret gös­te­ren spor­cu­muz Eren Uzun’u kut­lu­yor ve te­şek­kür edi­yor, ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­rum’ de­di.

Editör: Haber Merkezi