YÜK­SEL BA­SAR
Ço­rum Be­le­di­ye­si ve Ço­rum İl Müf­tü­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen 3. Ca­mi Ço­cuk­la­rı Spor Oyun­la­rı fut­bol bran­şın­da mü­ca­de­le beş maç­la baş­la­dı. 
15 grup­ta 45 ta­kı­mın mü­ca­de­le et­ti­ği tur­nu­va­da mü­sa­ba­ka­lar Meh­met­cik Par­kı ve Şe­hit­ler Te­pe­si için­de bu­lu­nan ha­lı sa­ha­lar­da oy­na­nı­yor. Tur­nu­va­nın baş­la­ma vu­ru­şu­nu ise İl Müf­tü Yar­dım­cı­sı Ab­dul­lah Pa­muk­lu yap­tı. 
Tur­nu­va­da ilk gün oy­na­nan maç­la­rın so­nuç­la­rı şöy­le:

 

İN­Cİ PARK HA­LI SA­HA
Ke­re­bi Ga­zi Ku­ran Kur­su-Öz­rah­man Ca­mi: 7-4
Top­rak Sa­na­yi İ.H.O-Kev­ser Ca­mi:11-0
Kö­roğ­lu Ca­mi- Bey­te­pe Ca­mi: 5-4

 

ŞE­HİT­LER PAR­KI HA­LI SA­HA
Mi­mar­si­nan Ca­mi- Hic­ret Ca­mi: 9-0
Kaf­ka­sev­ler Ca­mi- Bah­çe­li­ev­ler Ca­mi: 13-0
Bu­gün oy­na­na­cak olan maç­lar­da, Meh­met­çik İn­ci Park Sa­ha­sı'nda sa­at 14.00'de Ça­tal­ha­vuz Ye­ni Ca­mi ile Se­li­mi­ye Ca­mi, sa­at 15.00'de Pe­lit Ca­mi ile Ga­ran­ti­ev­ler Ca­mi (B), sa­at 16.00'da ise İlim Yay­ma Ca­mi ile Fa­tih Sul­tan Meh­met Ca­mi ta­kım­la­rı kar­şı­la­şa­cak.  Aşık­lar Te­pe­si Şe­hit­ler Par­kı Sa­ha­sı'nda ise sa­at 14.00'de Bal­ta­lı Ca­mi ile Kü­me­ev­ler Ca­mi, sa­at 15.00'de Mi­mar­si­nan Genç­lik Mer­ke­zi ile Hı­dır­lık Kur­san Kur­su (B), sa­at 16.00'da ise Kah­ra­man Ça­vuş Ca­mi ile Bi­lal-i Ha­be­şi Ca­mi koz­la­rı­nı pay­la­şa­cak.