HA­RUN AK­KA­YA

Te­sis­ler­de dü­zen­le­nen im­za tö­re­ni­nin ar­dın­dan eşorf­man­la­rı gi­ye­rek Ço­rum Be­le­di­yes­por sa­ha­sın­da­ki ilk an­tren­ma­na çı­kan Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­ra­lio  ön­ce fut­bol­cu­lar­la tek tek ta­nış­tı. Ar­dın­dan Baş­kan Fa­tih Öz­can’ın fut­bol­cu­lar­la yap­tı­ğı gö­rüş­me­nin ar­dın­dan ta­kım­la kı­sa bir top­lan­tı ya­pan Ye­ni Tek­nik Pat­ron ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bil­gi­ler ver­di ken­di­le­ri­ni kı­sa sü­re­de ta­nı­ya­cak­la­rı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di. Ar­dın da ısın­ma ha­re­ket­le­ri ve dar alan­da pas ile baş­la­yan an­tren­man ya­rı sa­ha­da tak­tik ça­lış­ma ile so­na er­di. Bu ça­lış­ma­nın ar­dın­dan ai­le­si­nin iş­le­ri için İs­tan­bul’a dö­nen Meh­met Au­ra­lio bu­gün iş­lem­le­ri­ni ta­mam­la­ya­rak ye­ni­den Ço­rum’a dö­ne­cek ta­kım­la bir­lik­te Tur­gut­lus­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­re­cek. Ça­lış­ma­ya Oğuz­han ve Ba­rış dı­şın­da tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar.

Yeni Teknik Ekip göreve başladı
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da ye­ni Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­ilo’nun tek­nik eki­bi bel­li ol­du. Meh­met Au­re­lio’nun eki­bin­de An­tal­yas­por U 19 ta­kı­mı­nın Tek­nik So­rum­lu­su Er­sin Kü­çü­koğ­lu, An­tal­ya Or­mans­por’dan Gör­kem Ön­cü ile bir­lik­te se­zon ba­şın­dan bu­ya­na tek­nik he­yet­te gö­rev ya­pan Ser­kan Gü­ney’de yer al­dı. Tek­nik He­ye­te bir kon­dis­yo­ner da­ha ka­tı­la­ca­ğı­nı be­lir­ten Baş­kan Fa­tih Öz­can bun­la il­gi­li ça­lış­ma­ın de­vam et­ti­ği­ni söy­le­di.
Baş­kan Fa­tih Öz­can, Ser­kan Gü­ney’in ön­ce­ki ekip­le bir­lik­te yol­la­rı­nın ay­rıl­dı­ğı­nı an­cak Meh­met Au­re­lio’nun ta­kı­mı ta­nı­yan bir isim ol­ma­sı ko­nu­sun­da­ki ıs­ra­rı üze­ri­ne gö­re­ve de­vam et­me­si­ne ka­rar ve­ril­di­ği­ni söy­le­di.
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da An­tre­nör Er­sin Kü­çü­koğ­lu 1975 An­tal­ya do­ğum­lu. 2007 yı­lın­da Or­mans­por’da tek­nik so­rum­lu ola­rak gö­re­ve baş­la­yan Er­sin Kü­çü­koğ­lu da­ha son­ra An­tal­ya DSİs­por, Or­mans­por, Mey­dan Genç­liks­por’da gö­rev yap­tık­tan son­ra 2014 yı­lın­da An­tal­yas­por’da U 11 Tek­nik So­rum­lu­su ol­duk­tan son­ra sı­ra­sıy­la U 13, U6, U 17 ta­kım­la­rın­da tek­nik so­rum­lu ola­rak gö­rev yap­tık­tan son­ra ge­çen se­zon kır­mı­zı be­yaz­lı ku­lüp­te oyun­cu ve maç iz­le­me eki­bin­de gö­rev yap­tı. Bu se­zon ise Aka­de­mi Li­gi U 19 Tek­nik So­rum­lu­su ola­rak gö­rev yap­tı.
Ka­le­ci an­tre­nö­rü ola­rak gö­rev ya­pa­cak isim ise genç Gör­kem Ön­cü. 1984 Es­ki­şe­hir do­ğum­lu Gör­kem Ön­cü An­tal­ya DSİs­por ta­kım­la­rın­da ama­tör ta­kım ka­le­ci an­tre­nör­lü­ğü ve U 19 ile U 15 so­rum­lu­lu­ğu­nu yap­tık­tan son­ra ge­çen se­zon Or­mans­por­da Ama­tör ta­kım tek­nik so­rum­lu­su ola­rak gö­rev yap­tı.