HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, Fatsa deplasmanında aldıkları galibiyeti tüm Çorumspor sevdalılarına armağan ettiklerini söyledi. Küçükoğlu hafta başında yaşadıkları gelişmelerin ardından Fatsa maçının çok kritik hale geldiğini belirterek ‘Bu kritik maçta oyuncularım maçın başlama düdüğünden bitişine kadar geçen sürede sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar.


Çok iyi mücadele ettiler ve futbolun doğrularını yapmak için çaba gösterdiler. Biz teknik ekip olarak onların ortaya koydukları mücadeleden ve oyundan son derece memnunuz. Sadace bir maç kazandık ve önümüzde daha uzun bir maraton ve çok zorlu maçlar var.


Rehavete kapılmadan aynı hırs ve azimle mücadeleye sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Maç maç düşünüyoruz ve bugünden itibaren Fatsa maçını unuttuk pazar günü sahamızda oynayacağımız Gölcükspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçtada futbolun doğrularını yapmak bize yakışan bir oyun ve sonucunda da üç puan alarak taraftarlarımızla bu sevinci birlikte yaşamak istiyoruz.

Taraftarlarımız şundan emin olsunlar bizler sahada üzerimize düşeni yapmak için elimizden geleni verdik ve vermeye devam edeceğiz’ dedi.
Ersin Küçükoğlu, Fatsa galibiyetini kıymetli başkanları Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker ve tüm yönetim kurulu üyelerine, Sportif Direktör Hamit Işık ve takım kaptanları Oğuzhan Yalçın ile kendilerine her zaman destek veren, inanan güvenen çok değerli vefakar ve cefakar Çorumspor sevdalılarına ve taraftarlara armağan ettiklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi