HALİL ÖZTÜRK
Belediye Başkanı Zeki Gül, Stadyum ve Spor Salonu inşaatlarının son durumunu görüşmek üzere Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu. Başkan Zeki Gül Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Eğitim Dairesi Başkanı Selçuk Çebi ile bir araya geldi.


Belediye Başkanı Zeki Gül olarak Genel Müdür Mehmet Baykan ile görüştü. Görüşmede yapımında sona gelinen Stadyum ve Spor Salonu inşaatlarının protokol süresinin dolması nedeni ile bu protokolün yenilenmesi ve daha öncede Bakanlık düzeyinde yapılan görüşmelerde olduğu gibi bu tesislere yapılan ödemelerin Belediye’ye geri ödenmesi konuları görüşüldü.


Başkan Gül, stadyum ve spor salonunun yapımı ve devri için imzalanan protokolün süresinin dolması nedeni ile bu protokolün yenilenmesi işleminin hızlandırılmasını talep ettiği Genel Müdür Başkan’dan ayrıca harcanan paranın Belediye’ye iadesi konusunda desteklerini istedi.


Görev süresi 31Mart yerel seçimleri ile sona erecek olan Belediye Başkanı Zeki Gül görev süresinin son gününe kadar yatırımların tamamlanması ve sorunların çözülmesi için bugüne kadar olduğu gibi elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.


Başkan Gül daha sonra ise Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi’yi ziyaret ederek ağırlıklı olarak Türk güreşi üzerine sohbet etti. Aynı zamanda Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Zeki Gül ile Selçuk Çebi Türk güreşi üzerine sohbet ederek yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.