SAHA: Miracle Resort Otel 2 No’lu Saha
HAKEMLER: Hakan Batur, Engin Güngör, Halil Bozkurt.
YENİ ÇORUMSPOR: Onur (Dk. 46 Reşat), Nuri (Dk.46 Kemal), Uğur (Dk. 65 Nuri), Laçin (Dk. 75 Nafi), Oğuzhan (Dk. 46 Batuhan), Nafi (Dk. 46 Ferdi), Kaan (Dk. 55 Mikail), Kerem (Dk. 46 Ertuğrul), Barış, Mücahit Hakan (Dk. 46 Volkan), Kıvanç (Dk. 46 Yakup)
ALİBEYKÖYSPOR: Gökhan, Mehmet, Mücahit, Feyyaz, Salih (65. dak. Samet), Şahin Ali (Dk. 46 Suat), Sefa (Dk. 46 Mustafa), Hasan (Dk. 46 Burak), Mete, Mert (Dk.46 Bünyamin), Fatih.
GOLLER: 49. dak.  Burak, 71. dak. Mustafa, 90. dak.  Samet  (Alibeyköy), 76. dak. Kemal (Yeni Çorumspor)

HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ikinci yarı hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında 3. lig 2. Grupta mücadele eden Alibeyköyspor ile karşılaştı.  Yeni Çorumspor ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında rakibinin gollerine engel olamadı ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Teknik Direktör Mehmet Aurelio Alibeyköyspor maçında ilk yarıda daha çok genç futbolculardan kurulu bir onbirle sahaya çıkarken ikinci yarıda ise oyuna aldığı bazı isimleri geri çıkartarak ilk yarıda forma giyen gençleri yeniden oyunda aldı.


Maçın ilk yarısında Yeni Çorumspor topa daha çok sahip olmasına karşın gol yollarında başarılı olamayınca devre 0-0 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıya iki takımda çok sayıda oyuncu değişikliği ile başladı ve Alibeyköyspor henüz 49. dakikada golü buldu. Bu dakikada sol kanattan gelişen atakta Murat’ın ceza sahasına yaptığı ortada Fatih ön direkte kafa ile aşırdı arkada topu önünde bulan Burak yerden düzgün bir vuruşla topu Yeni Çorumspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.


Golle morallenen Alibeyköyspor üstün futbolunu sürdürdü ve 71. dakikada farkı ikiye çıkardı. Orta alandan topla hareketlenen Bünyamin savunma arkasına hareketlenen Mustafa’ya güzel bir pas çıkardı topla ceza sahasına giren tecrübeli futbolcu kaleci Reşat’ın üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçiren golü attı.


76. dakikada Yeni Çorumspor golü geldi. Genç Batuhan topla rakip ceza sahasına yaklaştı yayın hemen gerisinde düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Yakup kaleye sert gönderdi kaleci topu doksandan çıkardı dönen topu Kemal kafa ile Alibeyköyspor ağlarına göndererek skoru 1-2 yaptı.
Golden sonra Yeni Çorumspor beraberlik golü için yüklenirken 90. dkikada Alibeyköyspor üçüncü golü buldu. Topla ceza sahasına yaklaşan Samet sert ve düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderince Alibeyköyspor takımı hazırlık maçından 3-1 galip ayrıldı. Yeni Çorumspor ise ilk hazırlık maçındaki performansı ile özellikle savunmada iyi bir görüntü ortaya koymadı.